Brick Lane novo mjesto za koktele u Londonu

Nakon uspješnog prvotnog projekta u Smithfieldu, The Cocktail Trading Company otvorio je novo omiljeno mjesto za ljubitelje koktela u istočnom Londonu. Brick Lane je mjesto koje jednostavno morate posjetiti te isprobati široki izbor inovativnih koktela u kojima se kombiniraju rijetka pića s razigranom nostalgijom.

Pića

Cocktail Trading Company osnovala su trojica nagrađenih barmena koji su izuzetno uživali u svom poslu. Tim je krenuo u potragu cijelim planetom kako bi stvorio bar s 400 različitih pića koje uključuju izvanredne boce Buch Leaf džina iz 1800. godine, koji se nalaze u skladnom društvu njemačkih viskija i raznovrsnih cola pića. Možete očekivati savršene kombinacije koje će ostaviti ništa drugo doli divna sjećanja.

ctc-brick-lane-2

Prostor

The Cocktail Trading Company smješten u Brick Laneu koji je intiman prostor vrlo nježno osvijetljen, a opremljen je namještajem od tamnog drveta i čudnovatih predmeta iz povijesti. Na zidovima su razmještena izvorna dijela britanske umjetnosti kako sva pažnja posjetitelja ne bi bila usmjerena samo na široki spektar neobičnih koktela. Smještaj je izvanredan i za veću grupu prijatelja, a najljepša pozicija je udobnom namještaju uz glasovir. Ako netko želi veći intimu može se povući za nekoliko skrovitih stolova.

ctc-brick-lane-1

Izbor s menija

> Royal-Mail-Aged Air Mail sastoji se od sazrio ruma, soka od limete, meda i pjenušca. Posjetitelji će se moći sami uključiti u pripremi ovog pića.
> Eight Foot Fizz u svojoj kombinaciji ima Votku Belvedere, šerbet od kivija, punomasno mlijeko, bjelanjak i mineralnu voda. Poslužuje se uz nesvakidašnju slamku.
> Instaspam u sebi sadrži rakija od jabuke, Morello šeri, liker od lješnjaka, narančin cvijet i sok od limuna. Sastojci se kombiniraju u limenci od šunke.

ctc-brick-lane-3 ctc-brick-lane-4

Izdvojeno

> Unutar The Cocktail Trading Company u Brick Lane baru postoji mogućnost priključivanja školi miješanja koktela gdje će zaljubljenici u koktele moći naučiti pojedine trikove zanata.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially