Hotel Ranga

Hella je maleni grad, udaljen manje od 100 kilometara od glavnog grada Reykjavika.

Smješten je na jugu Islanda, a služi kao idealna polazna točka za otkrivanje okoline. S porastom turizma na Islandu, Hella, kao i mnogi drugi mali gradovi, je svjedok rasta i razvoja u posljednjih nekoliko godina.

hotel-ranga-10

Posjetitelji mogu istraživati ​​mnoštvo jedinstvenih krajolika i geografskih formacija na jugu Islanda. Islandsko gorje, ledenjačka jezera Jokulsarlon, veličanstven ledenjak Vatanajokull, zloglasni vulkan Mount Hekla, crne pješčane pustinje Jokulheimar i Tungnaa, živopisna ribarska sela Westmanskog otoka, veličanstvene Seljalansfoss i Gljufrabui slapove, vruće izvore u planinama Kerlingarfjoll, povijesna mjesta Keldur, Oddi i Skalholt su samo maleni dio čuda juga Islanda.

hotel-ranga-1

Polarna svijetla, poznata i kao Aurora Borealis, privlače putnike u sjeverne zemlje, samo da bi imali priliku pogledati ovu prekrasnu svjetlosnu predstavu. Južni Islanda je dio koja ima svoj udio od turista koji ga posjećuju s ovim razlogom, iskoristivši ruralnom okruženje, bez svjetlosnog zagađenja koje bi moglo zasjeniti prirodnu spektakl. Sezona pojavljivanja Aurore Borealis Na Islandu traje od kolovoza do svibnja.

hotel-ranga-2

Hotel Ranga kategoriziran s četiri zvjezdice nudi luksuzni smještaj a nalazi se u prekrasnoj dijelu južnog Islanda u gradu Hella. Smješten je samo sat od Reykjavika, ovo divno mjesto pruža prekrasan panoramski pogled na islandski krajolik. Resortom dominira drvo a stekao je izvrstan ugled u pogledu hrane, smještaja i prijateljske usluge. Sobe pružaju opuštajuću i toplu atmosferu s luksuznim sadržajima a hotel nudi hvaljeni priobalni restoran, lounge i bar, sobe, sobu za igre, masažu i tople kupke na otvorenom.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Fotografije: Hotel Ranga

Facebook Like Button