Kako oživiti zaljubljenost i probuditi strasti

Ljubav je – kada pronađete dio svoje duše za koji niste ni znali da vam nedostaje.

U svakodnevnoj kolotečini života, često zaboravljamo jedni na druge, a brige i obveze oduzimaju mjesto trenucima u dvoje. Kako oživiti zaljubljenost u vezi, povezati se još više i probuditi strasti.

zaljubljenost-par-1

Evo nekoliko prijedloga
1. Otputujte nekamo zajedno

Odmak od svakodnevnih obveza i problema, opušta i oslobađa. Čak i kratko putovanje van grada, samo vas dvoje, istraživanje nekog novog grada i skrivenih mjesta ili jednostavno uživanje u zalasku sunca uz pijuckanje kuhanog vina negdje na planini, probudit će u vama romantične osjećaje pripadnosti i zadovoljstva.

zaljubljenost-par-2

2. Odvojite trenutke samo za vas dvoje

Otkrivanje zajedničkih interesa i aktivnosti u kojima oboje uživate, povezuje i vraća strast među parove. Bilo da se radi o tjelesnim aktivnostima poput trčanja, planinarenja ili plesa, ili pak učenju novog jezika, gledanju filmova ili kuhanju, zajedničke aktivnosti nam omogućavaju da otkrijemo jedno drugo van uobičajene rutine i dodatno se povežemo.

3. Budite spontani

Spontanost je jedna od prekrasnih karakteristika na početku većine veza, koja se često uslijed svakodnevne rutine i obveza nažalost izgubi. No nema razloga zašto ju ne biste vratili na svoj ‘ljubavni meni’.

zaljubljenost-par-4

Večera iznenađenja usred tjedna u onom novom restoranu koji vam je usput spomenuo, vi kao privatna maserka s rukama od zlata kada mu najviše treba ili on kao privatni kuhar s vašim omiljenim jelom kada mrtvi-umorni dođete s posla – sve to budi ljubav, zadovoljstvo i međusobno poštovanje.

4. Razgovarajte o svemu

Mnogi parovi provedu godine života zajedno, a da se nikad zaista ne upoznaju. Razgovarajte s partnerom o svemu, dijelite mišljenja, razmišljanja, želje i brige. U potpunosti se otvorite jedno drugome i budite jedno drugom najveća potpora i najbolji prijatelj.

zaljubljenost-par-3

5. Mazite se i razmazite

Ništa ne povezuje dvoje ljudi i budi strasti kao tjelesna povezanost. Uživajte u bliskim trenucima, nježnim poljupcima i toplim zagrljajima koji će potaknuti strasti. Držite se za ruke dok hodate gradom ili gledate TV, grlite se i ljubite bez posebnog razloga i utonite u san uz tijelo voljene osobe.

Fotografije: Unsplash

Facebook Like Button