Najneobičniji hoteli svijeta koji osvajaju svojim sjajnim interijerima i neobičnim pozicijama

Pomalo neobični i vrlo kreativni hoteli za svakog avanturista.

Kada niste sigurni gdje bi ste htjeli odsjesti razmislite o nekom novom, neobičnom smještaju. Na svijetu postoji toliko jedinstvenih građevina, raznolikih hotela, koje mogu biti upravo vaše ostvarenje načina odsjedanja i odmora, a da vi toga možda niste niti svjesni.

Opcije su raznolike, a mi vam donosimo top 7 neobičnih hotela u svijetu.

Hotel Pilatus Kulm, Luzern, Švicarska

lucerne
Vraćen na svoju povijesnu veličinu 2010., do hotela Pilatus Kulm na vrhu planine može se doći žičarom tijekom cijele godine, ili svjetskom najstrmijom željeznicom tijekom ljeta.

Sobe imaju prekrasan pogled, a gosti mogu uživati ​​u čistom planinskom zraku, i ukusnoj hrani u blagovaonici Queen Victoria, nazvana po kraljevskom posjetu Luzernu 1868. godine. Tu se nalazi i snježni zabavni park koji nudi potrebnu opremu za zabavu na snijegu.

Neemrana Fort palača, Alwar, u blizini Delhija, Indija

Neemrana Fort
Nekad ponosna Neemrana Fort palača, izgrađena 1464., počela je propadati nakon indijske neovisnosti 194.7, ali ruševine su bile pogodne za ponovnu obnovu 1986. godine.

Vjeran svojoj bogatoj kulturnoj prošlosti, Neemrana Fort palača, nedaleko od Delhija, otvorila se kao jedna od indijskih najljepših naslijeđa 1991. i čini ogroman kompleks od sedam palača, izgrađenih na 12 terasastih nivoa prema brdu, s raskošnim visećim vrtovima i dva bazena.

V8 Hotel, Böblingen, Njemačka

Böblingen
V8 Hotel ima 34 automobilsko-tematske sobe, uključujući verzije s Mercedesom, Morris Minorom i VW. Sobe su dekorirane s automobilima, od kojih su napravili krevete, a ostatak sobe su uredili s temama autopraonice, mehaničarske radionice te benzinske postaje.

Verana, Puerto Vallarta, Meksiko

verana
Luksuzan i okružen neokaljanom prirodom sa svih strana, Verana je nevjerojatan spa resort s 10 pansiona na pet hektara površine. Nedavno su dodani i četiri “V-house” zgrade koje nude prekrasan pogled na šume i zaljev Banderas.

Hüttenpalast, Berlin, Njemačka

Hüttenpalast
Hüttenpalast je otkriće pravog retro blaga, sakriven u središnjem Berlinu u četvrti Neukölln. U bivšoj tvornici, gosti mogu spavati u udobnim slatkim karavanima ili u pametnim drvenim kabinama s piknik stolovima.

Uz pogodnosti modernog objekta, uključene su zajamčene topline proljeća, ljeta, jeseni i zime, te posjetitelji mogu uživati ​​u otvorenom stilu života, iako su u unutarnjem prostoru.

Juvet, Valldal, Norveška

juvet
Juvet je hotel s prekrasnim sobama ugrađenih u šumi, te neodoljivih i avanturističkih nastamba na stupovima iznad breza. Kada otvorite svoja vrata, izgleda kao da priroda juri baš vama u zagrljaj, a pogled s panoramskih prozora jednostavno vas ostavlja bez daha. Ispred se nalazi prekrasna rijeka Valldøla a tu je i hidromasaža kada i sauna, jednako minimalistička izgleda, kako bi se osiguralo da zapanjujuća ljepota krajolika zauzima prvo mjesto.

Husky-Lodge, Schwyz, Švicarska

Husky-Lodge
Ljubitelji sibirskih haskija ne moraju putovati do Arktičkog kruga kako bi se sprijateljiti s ovim teškim, ali simpatičnim psima poznatim po velikim očnjacima. U hotelu Husky-Lodge, u švicarskom kantonu Schwyz, istočno od Luzerna, možete spavati u drvenim kabinama pored psećih nastamba.

Po danu se posjetitelji mogu pridružiti u njihovom treningu koji se odvija oko šuma, polja i planinskih staza. Neobično, zar ne?

Facebook Like Button