Nezaobilazna bike avantura za sve MTB bicikliste i one koji će to tek postati!

Na nekoliko minuta od silaska s autoceste A1 (Zagreb-Split-Dubrovnik), izlaz Sveti Rok, dočekuje nas netaknuta priroda općine Lovinac podno mitskog Velebita i njegovih najviših vrhova i najsvetijeg među njima – Svetog Brda.
Upravo u tom okruženju prije tri godine krenula je prva biciklijada Srce Velebita – Sveti Rok MTB koja će se održati od 24. do 26.5.2019.

Tulove grede_Majstorska cesta

Ove godine bicikliste očekuje niz novosti. Trodnevni program uključuje i uspon na vrhove Tulove grede i Zir biciklom i pješice, popularno nazvano bike & hike. Organizirane su i nove staze za one najspremnije i uvijek željne novih izazova.

GIANT bicikli – partner biciklijade, omogućit će testiranje svojih najboljih modela Fathom, Stance, Trance, Anthem na stazama na kojima se vozi biciklijada Srce Velebita, od najlakše Green Grass of Lika do onih zahtjevnih Simply the best i Road to hell. Svi sudionci biciklijade pri kupnji bicikla ostvaruju popust od 20%.

Zir_bike & hike-1

Atraktivan after bike program odvija se u Hostelu Sveti Rok – večernja prezentacija i razgovor sa Srećkom Vukovom, pokretačem Via Adriatica Trail – pješačkog puta hrvatskim planinama jadranskog podneblja u duljini od 1070 km, kao i na izletištu Cvituša uz bogatu gastro ponudu ličkih specijaliteta i proizvoda lokalnih OPG-ova, nagradne igre, glazbu i logorsku vatru pod zvjezdanim nebom s pogledom na vrhove Velebita.

Srce Velebita nisu samo MTB biciklijade, one su mjesto dobrih vibracija i druženja kojima se MTB vozači vjerno vraćaju. Velebitske surove stijene, makadam, šumski putevi, ali i pitome staze uz potoke, jezera i vrela nude za svakoga ponešto, uvijek nezaboravno!

Više detalja o programu te prijave za sudjelovanje pronađite na: www.outdoorlab.hr ili FB stranicama Srce Velebita i OutdoorLab.

Facebook Like Button