Otkrijte prekrasnu Indoneziju na Place2Go Međunarodnom sajmu turizma

Pod stresom zbog svakodnevice?…. pričekajte s pozivom terapeutu…. možda je odmor sve što trebate…
Ove godine zaputite se u tropski raj za promjenu.
Indonezija, najveći arhipelag na svijetu.

Putovanje kroz bezbroj mjesta u Indoneziji je ono što ovu zemlju čini prekrasnim mjestom za posjet. Ljepota slikovitih prirodnih krajolika pomiješana s raznovrsnom jedinstvenom kulturom njezinih ljudi.

Uživajte u netaknutim plažama, planinama, jezerima i mnogim drugim ugodnim destinacijama, kao i veličanstvenim gradskim obzorima diljem zemlje. A kada odlučite sve ih vidjeti, jedan posjet neće biti dovoljan za sva čuda Indonezije.

Među najpoznatijim otocima u Indoneziji su Sumatra, Java, Bali, Kalimantan (prije Borneo), Sulawesi (prije Celebes), otoci Maluku (ili poznatiji kao Molučki otoci, izvorni “Otoci začina”) i Papua. Zatim, tu je uvijek Bali “najbolji svjetski otočni resort” sa svojom očaravajućom kulturom, plažama, dinamičnim plesovima i glazbom.

otoci more

No, Indonezija još uvijek ima mnogo neistraženih otoka s veličanstvenim pogledom na planine, zelenih prašuma za šetnju, valova za surfanje te duboka plava netaknuta mora u kojima ćete plivati s dugongovima, dupinima i velikim ražama.

Detaljnije informacije pronađite na našem štandu na Place2Go međunarodnom sajmu putovanja u Areni Zagreb, od 15. do 17. ožujka 2019 od 10-19h. Naši iskusni organizatori putovanja bit će spremni ostvariti vaš odmor iz snova.

Ove godine predstavljamo provinciju Lampung. Smješten na otoku Sumatra, Lampung ima sve od netaknutih pješčanih plaža, tropskih šuma, pa čak i slonova. Upotpunjen je šarmantnim ljudima s prekrasnom i veličanstvenom kulturom. Šarm i ljepotu Lampungove kulture možete doživjeti iz prve ruke na našem plesnom i glazbenom nastupu na glavnoj pozornici Place2Go u subotu, 16. ožujka 2019. u 18 sati.

Prepoznajući stratešku vrijednost događaja u jačanju bilateralnih odnosa između Indonezije i Hrvatske, posebice u kulturnom i turističkom sektoru, guverner Lampunga osobno će otvoriti indonezijski štand. Na štandu ćete također pronaći indonezijske prehrambene proizvode, uključujući visokokvalitetnu kavu iz Jave i sjeverne Sumatre, kao i Indomie instant rezance

Otvorite put do nevjerojatnih priča s nama.
Ne propustite čaroliju …

Facebook Like Button