Pametni wellness sat Time posebno je dizajniran za žene

Bellabeatov pametni wellness sat Time posebno je dizajniran za žene kako bi u svakom trenutku mogle brinuti o svom zdravlju i živjeti sretnije i ispunjenije.

Uskladite se sa svojim biološkim satom

Današnji način života često se svodi na utrku s vremenom: stalno nekamo treba stići, toliko toga napraviti… Mnogim ženama dani prolete u nastojanju da izađu na kraj s brojnim obavezama, a pritom zapostavljaju vlastito zdravlje i dobrobit. Ne zaboravite – uvijek je pravi trenutak da brinete o sebi, a na to će vas podsjetiti Bellabeatov pametni sat znakovitog naziva Time (Vrijeme).

smart watch Bellabeat-Time-Silver

BELLABEAT TIME

Na prvi pogled Time je krasno dizajniran sat, bezvremenski elegantan, koji se lako uklapa u razne modne stilove, no iza klasične vanjštine nalazi se najnaprednija tehnologija posebno osmišljena za žene. Time je vrhunski wellness tracker koji prati vaše aktivnosti, spavanje, menstrualni ciklus i otpornost na stres, dajući uvid u to kako funkcionira vaš unutarnji, biološki sat.

Ovaj pametni uređaj bežično je povezan s Bellabeatovom mobilnom aplikacijom putem koje možete detaljno pratiti sve što Time bilježi u realnom vremenu, uključujući broj prijeđenih koraka i druge aktivnosti tijekom dana, koliko dugo i kvalitetno spavate, kakva vam je trenutačna osjetljivost na stres, te u kojoj ste fazi menstrualnog ciklusa.

smart watch sat bellabeat

Bellabeatov pametni wellness sat Time će vas podsjetiti što možete učiniti da biste se osjećali bolje

Primjerice, ako dulje vrijeme niste aktivni, upozorit će vas da se razgibate. Ukoliko se teže nosite sa stresom, meditacije unutar Bellabeat aplikacije umirit će vas i pomoći vam pronaći vaš unutarnji fokus.

Uz mogućnost praćenja menstrualnog ciklusa, kalkulator ovulacije olakšat će određivanje plodnih dana i predvidjeti vaše buduće cikluse. To su samo neke od brojnih značajki pomoću kojih možete bolje upoznati sebe i učinkovitije organizirati svoju svakodnevicu kako biste živjeli zdravije, sretnije i ispunjenije.

S ovim vrhunskim gadgetom nećete se morati brinuti oko svakodnevnog punjenja! Time koristi zamjenjivu bateriju koja traje do šest mjeseci, kako ne biste gubili dragocjene podatke ni u jednom trenutku dana.

pametni sat smart watch

Načinjen je od hipoalergenog nehrđajućeg čelika koji je ugodan i za osjetljivu kožu, te je dostupan u dvije verzije – srebrnoj i ružičasto-zlatnoj – a njegov profinjen dizajn uklapa se u svaku prigodu i stilsku kombinaciju. Za dodatno osvježenje izgleda, metalnu narukvicu sata po želji možete zamijeniti kožnatim remenom.

Bellabeatov pametni wellness sat Time daje novo značenje izrazu “dragocjeno vrijeme“.
Uživajte u svakom trenutku življenja – sa stilom!

Bellabeat je vodeća wellness tehnološka tvrtka fokusirana na osnaživanje žena. Osnovana je 2014. godine, nakon što je na Y-kombinatoru osvojila nagradu “Top 3 Startup” u svojoj kategoriji, a 2015. godine Europas nagradu “Best Health Startup”.
Bellabeat gradi tehnološki najnapredniji senzor i softversku tehnologiju koja prati holističke wellness podatke kako bi pomogla ženama optimizirati svoj napredak shvaćanjem vlastitih podataka i praćenjem smjernica za njegovo poboljšanje.

Sve to rezultira hiper-personaliziranim preporukama temeljenim na podacima prikupljenim cjelodnevnim praćenjem zdravlja kako bi korisnice mogle brže postići željeno psihofizičko stanje – postati najbolja verzija sebe.

Bellabeat je do sada prodao više od 2 milijuna svojih uređaja i ima više od 8 milijuna korisnica na svojoj platformi. Sjedište tvrtke je u San Franciscu, a uredi u Velikoj Britaniji, Hrvatskoj i Aziji sa više od 100 zaposlenih i trenutnim ubrzanim rastom od 20% mjesečno.

Facebook Like Button