Plage Cachée nestvarno lijep glamping na otoku Hvaru

Uplovljavanje u jedan skriveni kutak otoka Hvara, na kojem se nalazi glamping kamp Plage Cachée, otkrio nam je nestvarno lijep prizor.

Mnoge destinacije za odmor na Jadranu kriju bezbrojne ljepote kojih možda nismo niti dovoljno svjesni, a Glamping Plage Cachée jedno je od takvih, kao stvoreno je za sve koji vole iskonski dodir s prirodom, potpuni užitak u ljetovanju kojeg si sami kroje.

glamping kamp Plage Cachée

Plage Cachée otok hvar

Plage Cachée Glamping nalazi se na otoku Hvaru u mjestu Vrboskoj na 2,1 km od plaže na otočiću Zečevo, a ovoj jedinstveni kamp je i ujedno pet friendly što će mnogim vlasnicima kućnih ljubimaca biti itekako pogodno za ljetovanje.

Plage Cachée hvar glamping

OVDJE saznajte koje su još plaže u Hrvatskoj najpoželjnije za odmor
Zašto su Lubenice i uvala sv. Ivan na Cresu najpoželjnije mjesto za kupanje
Uvala Dubovica najljepša je plaža i dragulj Hvara

Iznad smaragdne plaže s ležaljkama nalazi se zaklonjen glamping Plage Cachée s komforno uređenim šatorima koji svakome tko na vrijeme rezervira svoj pruža zasigurno nezaboravno ljetovanje u luksuznom okruženju, a opet pomalo robinzonske atmosfere, za one pustolovnog duha koji žele direktan dodir s prirodom – od zore do mraka :)

glamping hvar Plage Cachée kamp

kampig glamping hvar Plage Cachée

Plage Cachée sator glamping kamp hvar
hvar Plage Cachée glamping kupaona kupaonica
sator glamping hvar Plage Cachée

Sjajno opremljena otvorena ljetna kuhinja, prepuna je posuđa živih boja koje zove na zajedničko pripremanje ljetnih specijaliteta, a tu je i oprema za roštilj, za sve kojima je ljeto predstavlja iskonsko opuštanje u prirodi.

Plage Cachée glamping hvar  luksuni kamp

Kako bi dodir s prirodom bio potpun besplatno branje povrća i voća u obližnjem vrtu sjajan je doživljaj koji obogaćuje boravak u glampingu Plage Cachée, a još kada ga možete pripremiti pod vedrim nebom u otvorenoj kuhinji, opremljenoj u mediteranskom duhu, ovaj način odmora i ljetovanja potpuno oduševljava.

glamping Plage Cachée hvar ljetna kuhinja

Za sve goste osiguran je besplatan parking za automobile kao i besplatan We -Fi bez kojeg ipak više ne možemo zamisliti niti jedno ljetovanje.

plaza zecevo hvar Plage Cachée glamping

Naime, kako joj i profinjeno, francusko ime kaže Plage Cachée, skrivena plaža, zaista vas može „sakriti“ od pogleda u svojim šumarcima i vegetaciji koja se spušta sve do modre uvale u kojoj je kupanje i sunčanje toliko primamljivo da rijetko tko može odoljeti pa čak i kada je lipanjsko sunce u pitanju, a kada temperature mora ponekad još i nisu za one koji vole tropske temperature mora :)

kamena kuca glamping Plage Cachée hvar

Facebook Like Button