Pratimo kultni kulinarski serijal “Kraljica čokolade”

Kirsten Tibballs australska je najpoznatija i međunarodno priznata slastičarka i stručnjakinja za čokoladu. Upravo iz navedenih razloga u Masterchefu je dobila i nadimak Kraljica čokolade.

Kirsten Tibballs “Kraljica čokolade” je posljednjih 30 godina posvetila svojoj strasti i ljubavi spram slastica, prvenstveno se koncentrirajući na edukaciju o pronalaženju najboljih sastojaka i na njihovu najbolju primjenu.

Nevjerojatni okusi prekrasnih slastica u novom serijalu „KRALJICA ČOKOLADE“ na kanalu 24 KITCHEN od 31.srpnja u 13:00h svakog utorka.

kraljica-cokolade-1

Kirsten Tibballs, popularna “Kraljica čokolade” je tijekom svoje duge karijere razvila niz jednostavnih i lakih postupaka s pomoću pribora kojeg gotovo svaka kuhinja ima kako bi stvorila impresivne slastice.

IZDVOJENO:
Ono što je još važnije napomenuti je da je većinu slastica moguće pripremiti za manje od 20 minuta! Rezultat će biti nevjerojatnog okusa i prekrasnog izgleda.

kraljica-cokolade

Karijera “Kraljice čokolade” Kirsten Tibballs

Njena višeslojna karijera donijela joj je rezultate prije svega na Svjetskom prvenstvu slastičara u Las Vegasu, gdje je zbog svoje čokolade prepoznata kao najbolja na svijetu, dok je zlatnu medalju osvojila na Slastičarskoj olimpijadi u Njemačkoj.

Članica žirija bila je na svjetskim natjecanjima „World Chocolate Masters“ u Parizu, „The Patisserie Grand Prix“ u Japanu i na „World Chocolate National selections“ u Londonu.

Uz sve navedeno, svestrana Kirsten osnovala je i kulinarsku školu u Melbourneu – Savour Chocolate & Patisserie School, objavila dvije kuharice, napravila i razvila aplikaciju, a svoje znanje i vještinu u međuvremenu dijeli na putovanjima diljem Europe i Azije.

kraljica-cokolade-2

Ova emisija serija je od 13 epizoda, koja s prikazivanjem počinje 31. srpnja u 13:00h na kanalu 24kitchen, inspirirat će gledatelje inovativnim trikovima i domišljatim kreacijama kako bi oživili i promijenili svoju kuhinju. Profesionalni savjeti s efikasnim prečacima omogućit će i neiskusnim kuharima da zadive svoje goste.

kraljica-cokolade-3

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button