Prava kulinarska avantura: Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

Ova prava kulinarska avantura, nadahnut će sve zaljubljenike u nove okuse koji će slijedeći Garyjeve recepte inspirirane zanimljivim indijskim okusima, zasigurno oduševiti svoje najmilije!

Australski kuhar Gary Mehigan definitivno zna što je dobra hrana, te svoje male tajne uvijek rado dijeli s gledateljima.
Iako je rođen u Engleskoj te se tamo i školovao, ipak se odselio u Australiju te svoju karijeru započeo u najboljim melburnškim restoranima.

gary-mehigan-1

Danas je član žirija u popularnoj kulinarskoj emisiji MasterChef Australia, a i otvorio je svoj vlastiti restoran gdje uvijek rado ugošćuje prave gurmane.

U svom novom kulinarskom serijalu „Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom“ koji započinje s prikazivanjem 2. kolovoza u 13:00 h na kanalu 24kitchen, Gary putuje u daleku Indiju te usput kuha inovativna jela.
Ovo je pravi homage indijskoj kuhinji i novim specijalitetima koje Gary inspiriran Indijom priprema – na svoj način.

gary-mehigan-2

Uz svoj prepoznatljiv i duhovit pristup kuhanju, chef Gary posjećuje neke od najboljih restorana u Mumbaiju i Delhiju.

Osim toga, Gary Mehigan će kombinirajući okuse različitih kultura u svojim jelima, naučiti sve o sastojcima suvremene indijske kuhinje.
Upoznat će i neke od istaknutih indijskih kuhara, uključujući Atula Kochara, Ranveera Brara i Thomasa Zachariasa te će s njima pripremiti mnoga ukusna jela.
Svaka nova epizoda serijala „Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom“ završava njegovim povratkom u kuhinju gdje osmišljava nova jela koja gledatelji i samo mogu pripremiti kod kuće.

gary-mehigan-3

Svako novo jelo nadahnuto je ljudima koje je upoznao i mjestima koje je posjetio.

U goste će mu doći mjesni kuhari, poznate ličnosti, pa čak i bolivudske zvijezde da svi zajedno uživaju u novim specijalitetima.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button