Produžite ljeto uz poznati vinski festival Vinski grad u Splitu

Poznati vinski festival Vinski grad prvi put, od 07.09. do 24.09.2023. dolazi u Split na KOLUR – ZVONČAC – novouređenu event zonu na adresi Obala Kneza Branimira 19. Osim razdraganih Splićana vjerujemo da će i drugi pohrliti u jedan od najljepših dalmatinskih gradova, jer Split je stalno na top ljestvici najpoželjnijih destinacija za posjet i obilazak.

Radno vrijeme festivala, Vinski grad u Splitu, bit će od 19 do 01 h, a u tom periodu ljubitelji otmjenog druženja moći će kušati fina vina iz svih hrvatskih regija s naglaskom na lokalne vinarije.

Dalmatinske vinarije koje će se predstaviti su Stina, Skaramuča, Markus, Ško vina, Hvar Hills, Royal Hills, Testament, Black Island, Vislander, Grabovac i Korlat.
Uz njih, za znatiželjne koji žele upoznati i vina iz ostatka Hrvatske stižu vinarije Štampar, Kopjar, Rossi, Matić, Cattunar,
Marčeta, Benvenuti, Galić, Vinarija Kutjevo d.d. i Markota.
Inozemnu ponudu čine talijanski proizvođač prosecca Astoria, Lillet from France, Vino Simčić i De Adami Zaloščan.

Za one koji još nisu počeli uživati u vinu, u ponudi će biti i kokteli koje će pripremati House of prosecco and gin što omogućava Roto Svijet Pića te pivska kućica Erdinger.

Vinsku ponudu pratit će i sjajni majstori street fooda s dnevnim kreativnim ponudama jela.

Na ulazu u Vinski grad potrebno je unajmiti staklenu vinsku čašu za 5€, a konzumacija se plaća karticom/ kuponima na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći. Sva vina iz ponude su dostupna na čašu i butelju.

Ulaz na festival je besplatan, a cijene vina promotivne.

Sve novosti i informacije o Vinskom gradu, ali i svakodnevnu atmosferu pratite na društvenim mrežama Vinarta ( @vinart_croatia )

Facebook Like Button