Radijatori koji će dati novu dimenziju vašem domu

Da grijaća tijela više ne morate skrivati iza zavjesa dokazuju fantastična dizajnerska rješenja koja će oplemeniti svaku prostoriju vašeg doma.

radijator BREMART PIZZOLANTE

Kako se svake godine upravo nakon povratka s godišnjih odmora mnogi odlučuju za uređenje ili adaptaciju interijera, a bliži se i sezona grijanja, posebnu pažnju obratite na pravovremeni odabir i instalaciju elemenata koji će još dugi niz godina služiti kao izvor topline.

radijator BREMART PIZZOLANTE

Radijatori sada izgledaju tako da ih ljudi požele imati kao dio interijera u prostoru kako radnom tako i onom životnom. Poneki od današnjih luksuznih radijatora izgledaju kao pravo umjetničko djelo pa vam donosimo pregled nekih od najpopularnijih i najprodavanijih.

,radijator CROSS Q doppio

radijator ALCOVA

Većinom navikli na grijaća tijela uobičajene bijele boje i jednostavnog dizajna, koja zbog neatraktivnog izgleda danas mnogi skrivaju iza zavjesa ili drvenih ukrasnih kulisa, napokon možemo zamijeniti s atraktivnim i poželjnim radijatorima.

radijator EYE grigio

Iako na prvi pogled izgledaju isključivo kao umjetničke instalacije, ove zadivljujuće kompozicije imaju dvostruku funkciju – postaju estetske fokus točke prostorije te objekt prožimaju toplinom na tehnološki najnaprednije načine.

radijator FORM ONDULATO crom

Detaljan i elegantan dizajn ovih modela koji se briljantno uklapaju u arhitektonski prostor, zahvaljujući talijanskoj kreativnosti zadovoljavaju sve funkcionalne i estetske zahtjeve arhitekata.

BREM zbirka suvremenih i inovativnih radijatora nalazi se mnoštvo modela, a svi su napravljeni na konstrukciji izrađenoj od čelika najviše kvalitete.

radijator LAME nero

Mogu se naručiti u bilo kojoj veličini uz mogućnost odabira među više od 80 boja.
Većina njih može biti i električna, a u svakom obliku i dimenziji radi se o pouzdanom partneru kakvog zahtjeva današnja moderna arhitektura – bilo u kupaonskom, dnevnom, prodajnom, izložbenom ili ugostiteljskom prostoru.

radijator GRATA

Sljedeći internacionalne standarde u kombinaciji s najnovijim inženjerskim tehnikama, a sve kako bi se dobili jedinstveni oblici ovih modernih skulptura, nije teško razumjeti zašto su ovi proizvodi globalno cijenjeni.

radijator LIGHTINGHOT

Radijatore možete pogledati u Vodotehna

Facebook Like Button