Ovaj recept donosi savršen spoj sočnog bifteka s bogatim umakom od vrganja, stvarajući pravi gastronomski užitak.
Ovaj jednostavan, ali ukusan recept kombinira bogate arome vrganja i hrskavu teksturu slanine s osvježavajućom mladom salatom, stvarajući savršen spoj okusa za lagani obrok ili prilog.
Trlja, poznata i kao barbun ili barbunj, jedna je od najcjenjenijih riba u mediteranskoj kuhinji.
Ne zaboravite pripremiti zimnicu od rajčice ili paradajza, kako žlite
! Time ne samo da ćete olakšati pripremu raznih ukusnih jela tijekom hladnijh mjeseci, već ćete osigurati i pravu dozu zdravlja na tanjuru.
Ljeto je vrijeme kada svi tragamo za osvježavajućim, laganim i ukusnim jelima koja nam pomažu da se rashladimo i uživamo u toplim danima. Predjelo s rikulom i hobotnicom na lešo idealno je za ljetne večere
Bajadera je slastica koja svojim bogatim okusom i elegantnom prezentacijom osvaja srca svih ljubitelja slatkog. Ovaj tradicionalni desert, omiljen u mnogim domovima, lako se može pripremiti kod kuće.
Soparnik su zvali jelo za siromahe u mediteranskom dijelu Hrvatske, no ovo jelo je danas izuzetno popularno, hranjivo i što je dosta važno vrlo lagano se priprema.
Svi znamo da je hobotnica ispod peke pravi morski specijalitet, ali su nam iz kuhinje restorana Bota Šare otkrili kako hobotnicu ispod peke možete pripremiti i u svojoj kuhinji. Zanosni mirisi i okusi će biti izuzetno aromatični i neodoljivi, a sočnost i okusi jednaki onima kad ste hobotnicu pripremljenu a la peka isprobali u nekom od najboljih dalmatinskih restorana.
Tražite brzi desert koji će oduševiti vaše goste i biti kruna svakog obroka?
Očarajte obitelj i prijatelje s tradicionalnom uskrsnom poslasticom uz recept i korisne savjete chefa Vukadina
Pinca, sirnica ili uskrsna pogača – bez obzira kako je nazvali
Poznati chef i zvijezda MasterChef žirija podijelio recept za jedno od svojih omiljenih jela s domaćom manistrom.
Otkrijte kako možete kombinirati bogate okuse craft piva s nježnom piletinom u ovom jedinstvenom receptu.