Pogledajte emisiju U ordinaciji s temom “Strah”

Pogledajte na našem portalu potpuno novu, aktualnu, edukativnu emisiju u Ordinaciji s poznatim liječnicima, stručnjacima i zanimljivim gostima, koji će vam približiti neke od emotivnih situacija i tema koje vas možda zaokupljaju..

Prva tema emisije u Ordinaciji je STRAH, a preostale četiri emisije iz ovog serijala emitirati će u dvotjednom ritmu na portalu Wish.hr pa će tako druga emisija imenom Stres ići 11.3., potom Bol 25.3., Umor-iscrpljenost 8.4., a Usamljeni na vrhu 22.4. 2021.

Ukratko o novoj emisiji u Ordinaciji na našem portalu

Potresi, pandemija virusa, izolacija, novo normalno. Sve se oko nas mijenja. Mijenjamo se i mi, gubimo kontrolu, osjećamo da više ne vladamo vlastitim životom. Bojimo se za sebe, svoje obitelji, radna mjesta, imovinu.
Sve na što smo navikli i što je vrijedilo prije, više ne vrijedi i to nam izaziva tjeskobu i anksioznost.

Anksioznost, depresija, racionalni i iracionalni strahovi, mijenjaju našu svakodnevicu i počinjemo se ponašati i reagirati drugačije.

Slijedi li nakon pandemije Covida i prirodnih katastrofa, pandemija bolesti izazvanih narušenom psihom?

Koliko je razorna naša psiha i koju ulogu igraju strahovi i akumulirani stres?

Često ne znamo kome se obratiti u takvim psihičkim stanjima, do medicinskih stručnjaka teško dolazimo jer su liste čekanja duge, a često nemamo novca za privatne seanse. Mnogi pokušavaju pronaći odgovore na Internetu, a to zna biti itekako zbunjujuće.

Novi serijal “U ordinaciji” na razumljiv, ležeran i zanimljiv način otkriva, iz emisije u emisiju, tajne naše psihe i našeg tijela, kako naša psiha može utjecati na pojedine dijelove našeg tijela i s kojim posljedicama, kako prepoznati na vrijeme, kako prevenirati i kako liječiti ako su prepoznavanje problema i prevencija uslijedili prekasno.

Ideja vodilja u emisiji U ordinaciji bila nam je stvoriti zanimljiv, ali u prvom redu, koristan sadržaj široj publici, upravo i zbog svih izazova s kojima se kao ljudska vrsta globalno susrećemo u posljednjih godinu dana.

U emisijama će gostovati razni stručnjaci, prvenstveno liječnici-specijalisti iz raznih područja medicine, kao i farmaceuti i farmakolozi, nutricionisti.

No, bit će tu i gostiju iznenađenja i životnih priča s terena

Okupili smo kreativnu ekipu profesionalaca, čiju okosnicu čine redatelj Marko Dimić, glumica Mila Elegović i moderatorica Majda Mikulandra.

Osim u sadržajnom, bit će iznenađenja i u vizualnom smislu, no ne želimo baš sve otkriti
Riječ reatelja Marka Dimića

“Medicinska tematika mi nije strana, ali ovakav format mi je izazov jer smo na početku prvih snimanja shvatili da emisije uopće neće funkcionirati po strogo zadanom scenariju koji smo razradili. Sve emisije koje smo dosad snimili, zahvaljujući genijalnim i različitim karakterima svojih gostiju, su unikatne i doista se razvijaju u neočekivanim pravcima.

Liječnike koji nam gostuju U ordinaciji, ne prikazujemo samo kao stručnjake, već i kao obične ljude koji se također bore sa svojim stresovima i strahovima, pogotovo u ovoj pandemiji u kojoj, bez obzira na sve, svakodnevno daju sve od sebe u bolnicama u kojima rade.

Čini mi se da je i to neki odmak od klasike. U ovom sam projektu osobno blažen među ženama, jer svakodnevno surađujem s Andreom, Majdom i Milom, ali mislim da ta muško-ženska energija odlično funkcionira, dobro, možda malo više ženska energija.” u svom je stilu poznati hrvatski redatelj Marko Dimić pojasnio svoju ulogu u projektu.

Mila Elegović o svom sudjelovanju u emisiji U ordinaciji

“Poziv da sudjelujem u projektu U ordinaciji prihvatila sam bez previše razmišljanja, jer smatram da je baš sad pravi trenutak za ovu tematiku duše i tijela.

Nažalost, u ovim izazovnim i teškim vremenima, svi patimo na svoj način i dobro je da kroz ovaj projekt spoznamo da nismo sami i da si možemo pomoći, sami ili uz pomoć stručnjaka.
Iz emisije u emisiju, u “Milinim minutama”, kroz svoju glumačku ekspresiju ocrtavam različite emocije i doista vjerujem da će se mnogi moći poistovjetiti s njima.” ističe glumica Mila Elegović.

Kako emisiju u Ordinaciji doživljava voditeljica emisije Majda Mikulandra

“S obzirom na moje dugogodišnje televizijsko iskustvo, veseli me povratak pred studijsku kameru, tim više jer je ovo nešto što odskače od klasičnog televizijskog formata. Sviđa mi se kreativna energija cijelog tima, i vjerujem da smo napravili neobičan edukativni proizvod, a na gledateljima je da ocijene koliko smo uspjeli u tome.

Zadovoljstvo mi je najaviti prvu emisiju o strahu s nekoliko sjajnih gostiju, koja će biti objavljena u u petak, 26. veljače 2021., a moj prvi gost, psihijatar dr Robert Torre će odmah “u glavu” odgovoriti jesmo li svi ludi i neće mu biti svejedno kad se upozna s Bobijem koji ga je malo prestrašio, a meni je baš sladak i odlučila sam ga zadržati u svakoj emisiji.” tajanstveno je izjavila voditeljica emisije Majda Mikulandra, pa se i dalje svi pitamo tko je Bobi?

Prva emisija koja govori o strahu, biti će slobodna za gledanje na Wish.hr portalu u četvrtak 25. veljače i vjerujemo da će izazvati pozornost, kako na portalima Styria Grupe ordinacija.hr, vecernji.hr, poslovni.hr, 24sata.hr i express.hr, tako i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, pojašnjava izvršna producentica Andrea Borošić.

Sve odgovore saznat ćete u četvrtak 25. veljače 2021. na portalima Wish.hr te na platformama Styria Grupe ordinacija.hr, vecernji.hr, 24sata.hr, poslovni.hr, express.hr, kao i na Facebook-u i Instagramu.

Facebook Like Button