Venecijanski podovi u vašem domu

Odajemo počast bezvremenskoj ljepoti venecijanskih podova.

plocice-1

Linija zidnih i podnih obloga od gres porculana, dostupna u salonu Vodotehnika, inspirirana je umjetnošću rasprostranjenom između 16. i ranog 20. stoljeća.

Nastala je usavršavanjem tehnika koje su vrsni majstori koristili još u antici, percipirajući ljepotu spajanja jednostavnih i prirodnih elemenata, dajući tako novi život mramoru i granulacijama miješajući ih s vapnom ili cementom pomiješanim s pijeskom te raznovrsnim komadićima obloga.

plocice-2

Kombinirajući ravnotežu geometrija i boja, NEWDECÒ simbolizira eleganciju, čime interijeri postaju prava remek-djela koja sadrže svu tradiciju bezvremenskog dizajna.

Umjetnički izričaj obogaćuju suvremena grafička rješenja što je sveukupno iznjedrilo spoj zbog kojeg opremanje interijera postaje pravo zadovoljstvo.

plocice-3

Naime, NEWDECÒ linija nadišla je distinkciju između podova i zidova te baze i dekoracije.

Dekorativni terrazzo mozaici, u klasičnom ili modernijem stilu, multipliciranjem odabranih komada donose savršene kompozicijske opcije za gotovo svaku površinu.

Pločice su dostupne u dvije završne obrade, sjajne i mat, te su lake za održavanje i izuzetno otporne na habanje, mrlje, kiseline i svjetlost. U dimenzijama 120 X 120, 90 X 90 i 60 X 60 međusobno se dotiču gotovo nevidljivim spojevima za cjeloviti dojam površina.

plocice-4

Liniju karakteriziraju sofisticirane boje, jedinstvene kombinacije te kreativne kompozicije – NEWDECÒ nudi sve što potrebno za spektakularne, prepoznatljive, elegantne i odmjerene prostorije doma ili uslužnog objekta.

plocice-5

Detaljniji pogled na ovu liniju zidnih i podnih obloga otkrit će iznenađujuću posvećenost čak i najmanjim detaljima – pločice s mnoštvom malih komadića mramora te kamenčića različitih boja i oblika odlično funkcioniraju zajedno te čine savršeni balans između umjetničkog dojma i funkcionalnosti.

Kombinirajući terrazzo s patchwork elementima umjetnički dojam se dodatno upotpunjuje, a svaki prostor dobiva dozu luksuza i talijanske privlačnosti – odu povijesti i tradiciji koja će nepogrešivo funkcionirati i u godinama koje slijede.

plocice-6

Inspirirajte se novom NEWDECÒ linijom i svoj dom ili poslovni prostor oplemenite prestižnom keramikom bezvremenskog dizajna.

plocice-7

Više informacija potražite u salonu Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 17 h ili posjetite web stranicu: www.salon-vodotehnika.hr

plocice-8

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)