Zašto Hotel Burj Al Arab u Dubaiju najfotografiraniji hotel na svijetu

Burj Al Arab u Dubaiju jedan je od najluksuznijih i najviših svjetskih hotela s čak 7 zvijezdica što ga čini najboljim u kategorizaciji na svakoj razini svoje usluge.

Simbol Dubaija, hotel Burj Al Arab, danas spada u jedne od najluksuznije hotele svijeta, a udaljen je od međunarodne zračne luke Dubai samo 25 km, a njegova plaža čini ga dodatno jednim od najprivlačnijih mjesta u ovom senzacionalnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata..

Raskošna struktura i atraktivna hotelska građevina, visine oko 321 metara, nalazi se u blizini najvećih znamenitosti za obilazak Dubajia. Od Vodenog parka Wild Wadi, Ski Dubai u Mall of the Emirates, a u blizini su i Souk Madinat Jumeirah te Plaža Umm Suqeim.

OVDJE pročitajte još nekoliko informativnih i zanimljivih članaka o gradu Dubaiju koji će pobuditi vašu želju za posjet ovom najsjanijem gradu na svijetu

Pravo je vrijeme za Dubai: potpuni luksuz i uživanje
Dubai je najbolja destinacija za ljetni odmor usred zime
Vodič za Dubai uz koji ćete proći sva najbolja mjesta

Ova nevjerojatna zgrada u obliku jedra na maloj ribarskoj brodici dala je jedinstvenu ljepotu Dubaiju, a zbog upravo te elegantnog i suvremenog dizajna i arhitekture dao je pečat vizuri ovog fascinantnog grada usred pustinje.

Burj-Al-Arab hotel jedro dubaji

Hotel Burj Al Arab u Dubaiju odgovara elitnom razredu s posebnim zahtjevima i potrebama pa tako svojim gostima nudi mnoge ekskluzivne usluge. Gosti mogu pristupiti najpoznatijem Assawan Spa&Fitness klubu u hotelu u kojem mogu uživati u ​​hidroterapijskoj kupci, parnim kupeljima, sunčanim kupeljima, tu je i luksuzni jacuzzi te poželjne orijentalne masaže.

armani clab dubai

Osim toga nudi sjajnih 6 restorana i 2 kafića, gdje se gosti mogu opustiti i uživati u najljepšem pogledu na grad i njegove znamenitosti.

Burj Al Arab u Dubaiju armani klub

Hotel nudi gostima, na svoja 28 kata, čak 202 udobne i izuzetno luksuzne sobe. Zanimljivo je da baš svaka soba ili apartman imaju pogled na plažu ili na predivnu morsku pučinu.

Osim što su iznimno elegantno dizajnirane, imajući u vidu potpunu udobnost i luksuz za svačiji ukus, kreveti u hotelu Burj Al Arab su namješteni posteljinom od egipatskog pamuka za koji se zna da je najfiniji na svijetu.

Svaki gost može uživati u prostranosti svoje sobe i ostaloh prostorija, a uz mini bar smart TV-a s kabelskim kanalima, besplatnim filmskim programima i premijernim filmovia, sobe imaju pristup izvrsnom internetu, a laptop, faks mašina, printer i ostale elektroničke opreme dio su standardne opreme u sobama kako bi se olakšao boravak poslovnim gostima.

Kupaonice su kao iz bajke, odišu luksuzom i elegancijom s dvostrukim umivaonicima, ogrtačima za kupanje i dizajnerskom toaletnom potrepštinom.

hotel Burj Al Arab u Dubai

Ono što ovaj hotel čini posebnim i veseli svakog njenog gosta zasigurno je besplatan doručak koji se svako jutro poslužuje kod kreveta. Ah, kakvi su to momenti dok se ispija jutarnja mirisna, vruća kavica ili čaj uz pogled koji očarava.

Korisne informacije

Hotel Burj Al Arab
Adresa: Jumeirah Beach Road Po Box 74147,
Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Telefon: ‎‎0800 777 967

Facebook Like Button