Brza eliminacija celulita u tri ključna koraka

Još nije kasno za eliminaciju i rješavanje nepoželjnog celulita na vašoj koži!

Koje namirnice ubrzavaju cirkulaciju, što daje najbrže rezultate i koje vježbe tope celulit baš s kritičnih točaka?

Celulit nastaje zbog slabljenja tonusa kože, nakupljanja toksičnih tvari u tijelu te gubitka kolagena i proteina potrebnih za čvrstoću. Iako celulit nije jednostavno eliminirati, naročito sada kad nam je ljeto pred vratima, ipak postoje tri ključna koraka koja još nije kasno primijeniti, a daju odlične rezultate.

POGLEDAJTE kojih je to 7 top namirnica za brže sagorijevanje kalorija

Ovo ćete prvo trebati napraviti, ali zahtjeva strpljenje

Iako nije svemoćan, izbor namirnica na tanjuru ono je o čemu ćete prvo morati razmisliti. Pritom je povećan unos vode te izbjegavanje slatkih, gaziranih pića i alkohola must have.

celuliz zenska guza

Stručnjaci za eliminaciju celulita preporučuju lisnato povrće, agrume, krastavce, lubenice, meso s manje masnoća (piletinu, puretinu) te začine. Ovo posljednje nikao se ne odnosi na sol (dapače, sol će potaknuti stvaranje celulita), već na kurkumu, čili, ružmarin i češnjak. Upravo ovi začini poboljšavaju perifernu cirkulaciju.

Termalno blatozena na tretmanu

Što ako želite brzo vidjeti rezultat s eliminacijom celulita

Najbrže će djelovati kozmetički tretmani, posebice razne vrste masaža. No nije svejedno koje preparate koristiti tijekom tretmana. Za regeneraciju kože, ali i razbijanje masnih naslaga najučinkovitije se pokazalo termalno blato odnosno ljekovitog blato.

OVDJE saznajte odgovore na najčešća pitanja o masaži
a saznajte i kako smanjiti težinu i smršaviti koliko želimo

I to upravo ono koje sazrijeva prirodnim putem na dnu izvora termalne vode, čija je temperatura 33 stupnja Celzija, a sadrži brojne organske tvari.

Termalno blato protiv celulita

Treningom protiv celulita

Ako puno sjedite, celulit je zasigurno i vaša boljka. Bilo koji oblik vježbanja je dobar, posebice aerobno vježbanje tijekom kojeg se ubrzava puls, jer se tako aktivira metabolizam, ali treba vježbati i prema tipu tjelesne građe, jer nisu sve vježbe za svakoga.

OVDJE vas čekaju 7 vježbi koje možete napraviti na stolici

Protiv celulita odlični su i iskoraci, posebice bočni ili stražnji unakrsni iskorak, jer jačaju gluteus, kvadricepse i stražnju ložu, mjesta gdje se inače nakuplja najviše celulit.

OVDJE saznajte odmah kako učvrstiti trbuh, stražnjicu i noge
OVDJE pogledajte kako ujutro možete odraditi svega 4 minute vježbanja u krevetu i krenuti sretni u novi

No, stručnjaci najviše preporučuju plivanje. Stoga zaplivajte u jednom od bazena i otiđite na godišnji bez straha od kupaćeg kostima.

Facebook Like Button