Doček Nove godine u Londonu

London je jedno od najuzbudljivijih mjesta za doček i proslavu Nove godine. Grad vrvi novogodišnjim programima, a mi smo odabrali par mjesta koji zasigurno ostavljaju veličanstven dojam kao primjerice spektakularni pogled s jednog od krovova najpoznatijeg londonskog bara ili krstarenja brodom po Temzi i ludog pogleda na sva zbivanja s rijeke.

GONG Bar at The Shard

gong-bar-at-the-shad
Uz nevjerojatnu pozadinu i neusporedive poglede koji se pružaju na grad, GONG at The Shard, najviši bar u Londonu, donosi novu dimenziju na gradsku društvenu scenu. Ovaj bar je jedno od savršenih mjesta za doček Nove godine u šarmantnom koktel baru koji se prostire na tri nivoa uz bazen. Svaki gost poslužen je sa šampanjcem Dom Pérignonom dobrodošlice.

Rumpus Room at The Mondrian

rumpus-room-bar
Ove Nove godine, Rumpus Room blještavi bar koji je smješten na vrhu hotela Modrian, biti će pretvoren u jedinstveno mjesto svjetlosne umjetnosti inspirirane lionskim festivalom “Fete de Lumieres”. Nova godina dočekat će se uz živu glazbu specijalnog gosta DJ-a, dok uživaju u Grey Goose koktelu dobrodošlice.

Searcys, The Gherkin

searcys-the-gherkin
Searcys je smješten na zadnja dva kata kultnog nebodera Gherkin i sprema novogodišnju proslavu prikladnog nazva “Diamonds in the Sky Party”. Uživat će se u Perrier- Jouët šampanjcu, luksuznim kanape sendvićima i pet različitih jelovnika.

Radio Rooftop Bar, ME London

radio-rooftop-bar
Ovaj spektakularan bar smješten na desetom katu hotela Me i pruža panoramski pogled na grad te je samim tim jedan od najboljih mjesta za promatranje novogodišnjeg vatrometa. DJ će miksati super glazbu, a za hranu će se pobrinuti najbolji kuhari s ovog područja.

The Silver Sturgeon

Jedan od najluksuznijih dočeka Nove godine je krstarenje Temzom u Woods’ Silver Fleet jahti pod imenom The Silver Sturgeon. Cijeli doček ove godine inspiriran je polarnom svjetlošću. Specijaliteti glavnog kuhara Douglasa Gaunta i njegov vrhunski jelovnik biti će samo dio dojma za sjećanje. Novogodišnje želje zaželjeti će se uz Laurent-Perrier šampanjac koji će se otvoriti za doček u blizini Big Bena s pogledom na vatromet iznad Londona s vrha palube.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially