Govedina u umaku od rajčica kao stvorena za brzi proljetni užitak

Donismo vam fantastičan mesni recept iz daleke nam Kolumbije u kojem jednu od glavnih uloga ima i mnogo povrća.
Uživajte u kulinarskim kolumbijskim umijećima sa svježim namirnicama od povrća i mesa. Ovaj obrok sadrži mnoge nutritivne vrijednosti, a vaš ručak ili večera biti će spravljena zaista brzo.

Recept za govedinu u umaku od rajčica:

Sastojci za recept

1 kg govedine
2 glavice crvenog luka
4 rajčica
1 češanj češnjaka
3 žlice maslinovog ulja
sol

Priprema

Uklonite masne dijelove s mesa i osstavite preko noći u marinadi od soli, 1/2 usitnjenog češnja češnjaka, 1 sjeckanom glavicom crvenog luka i komadićima 2 rajčice.

Kuhajte govedinu u vodi dok ne omekša. Ocijedite je i ostavite da se ohladi. Narežite meso na trakice. Ulje, drugu glavicu luka narezanu na kolutiće, 2 usitnjene rajčice, 1/2 češnja češnjaka i sol dinstajte 10 minuta. Dodajte meso i prodinstajte još 10 minuta i, po potrebi, dodajte sol i papar.

Dobar tek!

OVDJE vas čeka još nekoliko sjajnih recepata sa zdravom rajčiom

Quinoa s rajčicom i krastavcima recept za prste polizati
Sušena rajčica u maslinovu ulju
Sok od rajčice ili popularnog paradajza

Uz dopuštenje nakladnika Veble commerce, partnera Wish.hr-a

Facebook Like Button