Izaberite drugačije destinacije za Božić i ovu Novu godinu

Koje su to bajkovite destinacije za nezaboravan odmor i iskustvo u luksuznim smještajima koje se nalaze na ljestivici najboljih destinacija za Božić i Novu godinu.

Dolazi nam Božić a uskoro i Nova godina

Da li ste razmišljali gdje bi ste napokon željeli provesti svoje trenutke s obitelji ili možda sami s partnerom?
Pronašli smo nekoliko destinacija koje bi i vama možda mogle bile primamljive.

Hotel L’Apogée u Courchevelu pravo je mjesto želite li doživjeti nezaboravni i čarobni bijeli Božić

Za bijeli Božić zavesti će vas mošusni alpski šarm i udobnost, koji nudi veličanstveni L’Apogée, luksuzni planinski hotel s 5 zvjezdica, smješten u Courchevelu u Francuskoj.

Ovaj predivni hotel ima spa, uvijek privlačan apartman zvani penthouse, jacuzzi, privatnu terasu te idealno okruženje za opuštanje nakon napornog dana na snijegu.
Također se možete opustiti i gledati najgledanije božićne filmove u svojem ​​privatnom kućnom kinu!

Hotel gostima nudi i jedan od trideset i tri zadivljujuća apartmana te dvadeset prostranih, dvokrevetnih soba. Osoblje i ugođaj svakako će osigurati jedinstveni Božićni doživljaj u kojem će uživati kako obitelj tako i svaki pojedinac.

L’Apogée Courchevel chaket

Savšenstvo švicarskih Alpi u hotelu W Verbier

Doživite nezaboravno iskustvo u srcu Švicarskih Alpa, u prekrasnom hotelu W Verbier, koji je otvaren nedavne 2013. godine.

Hotel je odlična destinacija za uzbudljivu Novu godinu gdje ćete imati očaravajući pogled na bijeli snijeg koji će najdužu noć učiniti još glamuroznijom.

Upustite se u romantičnu planinsku priču uz najbjelji snijeg kojeg vam Alpe mogu ponuditi.
Unutar hotela nalazi se odličan Pica Pica restoran, kojeg vodi poznati svjetski kuhar Sergi Arola, specijaliziran za španjolsku kuhinju.

Uživajte u prekrasnim panoramama i fantastičnim uvjetima za zimske sportove. Hotel nudi čak 123 hotelske sobe od kojih svaka ima romatičan kamin i privatni balkon.
Može li se zamisliti ljepša romantika nego na Alpama za Božić Novu godinu?

W Verbier Hotel

Osjetite Tajland u Point Yamu, COMO Phuket

Ako ove godine ipak želite drugačiji Božić, zašto ne bi ste posjetili Tajland i sunčali se na prekrasnim plažama i uživali u najljepšem luksuznom resortu koji je dizajnirala talijanska arhitektica i dizajnerica Paola Navone, koja je jedan od prvih stvari koja će zasigurno zaokupiti vašu pozornost.

Ovaj moderan, luksuzni resort predvidjeti će svaku vašu potrebu, s vrhunskom uslugom te najboljim wellness sadržajima.
Resort se sastoji od 106 soba i nekoliko privatnih vila, 100 metara dugim bazenom, wellnessom, kozmetičkim dijelom za uljepšavanje te studiom za yogu, pilates i razne azijske terapije.
Osim odličnog tajlandskog smještaja, nude se i dva svjetska restorana s tajlandskom i talijanskom kuhinjom.

Point Yamu by COMO

Fotografije uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button