Izležavanje na plaži pod Karipskim suncem

Ako tražite savršen odmor na romantičnoj pješčanoj plaži koja će vas nadahnuti za užurbani dio ostatka godine razmislite o lješkarenju pod karipskim suncem.

Na biserno lijepim otocima Turks i Caicos na Karibima za svaku je preporuku COMO Parrot Cay nagrađivano luksuzno odmaralište. Ovi otoci urešeni su s kilometrima dugačkim pješčanim plažama i stog predstavljaju božanstveno mjesto za vraćanje balansa u naš organizam i idealan odmor za sve one koji ne traže previše adrenalina na svom godišnjem odmoru.

como-parrot-cay-2

Resort COMO Parrot Cay

Sve sobe, apartmani i vile, osim izuzetno dizajniranog interijera, nude vrhunski uslužni servis, rajske holističke terapije i svima bitnu neodoljivu kuhinju. U resortu se možete osvježiti i u predivnom bazenu, a na raspolaganju je i vježbanje u odlično opremljenoj teretani, a svoje male užitke za opuštanje možete pronaći u baru na plaži kao ili u obližnjem restoranu.

Jelovnik se uglavnom bazira na svježim morskim plodovima te lokalnim i organski proizvedenim namirnicama. Osim karipske kuhinje gostima na raspolaganju stoje i restorani s azijskom ili mediteranskom kuhinjom.

como-parrot-bay-5

Ono što odlikuje sve vrlo prostrane sobe i apartmane resorta je prozračnost, a ulazak dnevnog svjetla i sunca s direktnim pogledom na more čine ih mjestom koje najradije ne bismo nikada napustili.

Svaka villa u svom vrtu ima privatan bazen sa šetnicom koja direktno spaja pristup na plažu, a boravak i odmor upotpunjavaju i na raspolaganju su gostima 24 sata za sve blagodati i želje usluge Battlera.

Šetnje kroz čarobno uređen zeleni okoliš s mnogim neobično lijepim cvjetnim nasadima bude u svakome osjećaj blagostanja i suptilnog dodira s egzotičnom prirodom.

como-parrot-cay-3

Za sve koji požele doći s djecom na obiteljski odmor ovaj resort pruža i veseli prostor za dječju igru te nudi mnogobrojne aktivnost kako mališanima nikada ne bi bilo dosadno, a i kako bi se roditelji u nekim trenucima mogli prepustiti bezbrižnom sunčanju na plaži.

Osim usluga koje se prilagođavaju pojedinom gostu, osvježavajućeg dizajna, prelijepih otočnih plaža ovaj luksuzni resort se trudi priuštiti svakom gostu nezaboravan odmor kakav se ne zaboravlja jer svatko od nas ima drukčiji doživljaj idealnog odmora.

como-parrot-cay-1

Kada putovati na Karibe

Otoci Turks i Caicos nalaze na bajoslovnim Karibima a upravo ih takav smještaj na zemljopisnoj karti stavlja u poziciju destinacije za cjelogodišnji užitak. Klimatsko okruženje se često opisuje kao “trajni lipanj” a tijekom godine otoci se mogu pohvaliti s 350 sunčanih dana.

turks

Ono što ove otoke čini rajskima i zvjezdano je nebo koje fascinira noćnim ljepotom čiji sjaj ne ometaju nikakva svjetla velegrada ili bilo kakvo onečišćenje, a posebice je romantično tijekom punog mjeseca kada je cijeli krajolik obasjan tajnovitom mjesečinom.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle

Facebook Like Button