Kraljica i kreatori se slažu – šareno

Ljeto nam je već lagano zakucalo na vrata, a sunce, more i visoke temperature bude u nama veselje i pozitivnu energiju.

Mnoge pripadnice ljepšeg spola svoje raspoloženje popravit će novim modnim dodatkom i krpicom u svom ormaru. Psihološki gledano žive boje uvijek se više nose za vrijeme ljeta i lijepog vremena, no imate li dovoljno hrabrosti nositi trenutni ljetni hit, a to je šarenilo. Mnogi kažu da ljudi koji nose boje da se tako i osjećaju u dubini sebe, a da su boje odraz njihova unutarnjeg raspoloženja.

Šarenilo i modni dodaci

Šarenilo i razni životinjski printovi apsolutni su hit ove ljetne sezone. Svaka modno osviještena žena i djevojka koja prati modu trebala bi u svom ormaru imati barem jednu krpicu u živoj boji ili odjeću s raznim printovima i životinjskim uzorcima. Najpopularnije su šarene haljine cvjetnih uzoraka i živih boja, a od modnih dodataka najviše se ove godine ističu široko remenje koje je zavladalo ulicama grada. Šarene stvari uvijek možete kombinirati uz jedan monokromatski predmet, a oni hrabriji pokušat će se igrati bojama i šarenim uzorcima.

cipele

Modni urednici kažu da za cvjetne uzorke

Ukoliko ne vjerujete nama, vjerujte poznatim svjetskim stručnjacima i fashion urednicima najvećih modnih magazina. Talijanski ljubitelji mode najavili su hit sezone, a to su cvjetni uzorci i šarenilo boja. Nećete pogriješiti ako ovo ljeto vaša omiljena odjevna kombinacija bude cvjetna ili šarena jer se cvijeće nosi od glave do pete. Vodeći stručnjaci mode uz silno šarenilo preporučuju kombinaciju s monokromatskim komadima, prugicama i točkicama. Šareni printovi mogu se kombinirati uz sve, od jeansa do večernjih haljina.

Fashion dizajneri koji vole šarenilo

Da je šarenilo zavladalo ljetnom sezonom potvrđuju i slavni dizajneri koji su prezentirali ovogodišnju kolekciju inspiriranu mirisima cvijeća i šarenilom boja. Kao glavni motiv koji se proteže u njihovim kolekcijama stavili su cvjetne uzorke za koje smatraju da će zaludjeti sve trendseterice u svijetu mode. Kreacije koje odišu šarenilom predstavili su: Elie Sabb, Alexander Wang, Christopher Kanae i Jason Wu, Cavalli, Marni i Ashish.

Autor: Marina Jakšić

Facebook Like Button