Male tajne velikih zavodnica

Valentinovo je pred vratima. Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete na večer ljubavi zablistati u punom sjaju!

Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno točno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa natrag na njega. Pojavit će se pred vama u trenu.

Smijte se za njega

Muškarce privlače žene koje se čine sretnima i zabavnima. Koketna žena koja se iskreno smije je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smijte.

Djelovat ćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte pretjerivati – vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

zavoditi valentinovo

Zavedite mirisima

Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Našpricajte malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite ju u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju.

OVDJE saznajte kojim ga cvijećem možete zavesti

Govor i simbolika cvijeća jer svaki cvijet ima svoje značenje

A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje. Zamamn parfem u kombinaciji s vašom energijom zavesti će svakog muškarca. Za senzualne trenutke nanesite na tijelo, lice i kosu i prepustite se neodoljivim užitcima.


Parfem prave zavodnice zaokuplja sva osjetila,a bazira se na citrusnim notama cvjetova naranče i mandarine, ushićenim cvjetnim srcima
ruže, gardenije i magnolije te na kraju uhvaćenog u notama prožetima vanilijom i kokosovim mlijekom.

Tuširanje puno iznenađenja

Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo bijelu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorit ćete tuširanje uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči. Za zajedničko tuširanje koje će probuditi sva osjetila odaberite neodoljivo senzualan uljni gel za tuširanje.
Suho prirodno ulje magičan je izvor užitka i glamura te spoj dragocjenih prirodnih sastojaka koji će vašu kožu osvojiti u trenu.

Za senzualne dodire

Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više. A prije senzualnih dodira nanesite na cijelo tijelo samo svjetlucavo suho ulje za tijelo, koje će kožu učiniti neodoljivo mekom, glatkom i mirisnom, kao stvorenom za dodire.

OVDJE saznajte zašto neki od nas misle da stalno privlače krivog muškarca ili ženu?

Facebook Like Button