Otkrivamo prelijepi Opus Lounge u Pekingu

Opremljen preljepim umjetničkim djelima impresivnih kineskih krajolika, Opus Lounge u Four Seasons hotelu u Pekingu veličanstveni je prostor na dva kata koji nudi svojim gostima azijske, ali i “zapadne” specijalitete. U bajkovito lijepom prostoru može se uživati u popodnevnom čaju ili ukusnom nedjeljnom champagne brunchu.

Britanski i francuski stil ispijanja popodnevnog čaja, spravljenog od vrhunskih listova koje su pomno probrali hotelski poznavatelji čaja, spaja se s najfinijim kolačima u gradu. Slojevite poslastice mogu uključivati Sacher tortu, azijsku verziju Bebince, vrste pudinga koji se radi u sedam slojeva od kokosova mlijeka.

peking-lounge-1

Na à la carte jelovniku se nalazi sve što bi svatko poželio za bogati ili možda lagani doručak kao što su jednostavne čokoladne pahuljice do palačinki od banane, zdravih salata, pikantnih azijskih jela poput začinjenih rezanaca ili svinjetine pa sve do zapadnih klasičnih jela sa žara – kao što su plate za više osoba – pa sve do ukusnih sendviča. Opus Lounge u Pekingu razveseliti će svojom udobnošću i ponudom svako nepce.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially