Odsjednite u centru Londona – Park Plaza Sherlock Holmes

Moderna elegancija i tradicionalni stil ovoga hotela ogleda se u svakom dijelu ovog hotela koji je odlično smješten u atraktvnom dijelu Londona od kuda će vam sve njegove atrakcije biti nadohvat ruke.

Atrakcije u blizini hotela

Park Plaza Sherlock Holmes u London nalazi se u modernoj ulici Baker unutar kratkog hoda od Oxford ulice. To je intimni i ukusno dizajnirani hotel besprijekornog spoja tradicije sa suvremenim stilom.

U samoj blizini nalazi se stadion Wembley, što hotel čini savršenim mjestom ako ste tamo zbog nekog od brojnih koncerata koncertu ili nekih od sportskih događanja. Hotel je idealna polazna točka za shopping, razgledavanje ili naprosto bezbrižnu šetnju atraktivnim dijelovima Londona.

madame-tussaud

Zanimljivo je i to da se nalazi na samo par koraka od mnogih najboljih londonskih atrakcija. Primjerice od muzeja Madame Tussauda, čuvene Oxford Street, Bond Street ili Marylebone High Street. U neposrednoj blizini nalazi se čarobno lijep Regent park s londonskim zoološkim vrtom, čuveni Hyde Park, Lords Cricket Ground, brojna kazališta te prepoznatljivi londonski “West-End”. Sve ove i još brojne zanimljivosti nalaze se u neposrednoj okolini hotela Park Plaza Sherlock Holmes, što ga čini idealnim izborom za svakoga tko posjeti London.

Sadržaj hotela

Hotel nudi 119 klimatiziranih soba za goste, uključujući fantastične raskošne apartmane. Interijer je pomno uređen uključujući i najmoderniju tehnologiju koja je postala neophodna svakom putniku.

park-plaza-soba

Hotel nudi i sedam konferencijskih dvorana, fitness centar s teretanom, saunom, saunom i wellness centrom s vrhunskom kozmetičkom uslugom.

Sherlock’s Bar i Grill

Na ponudi je roštilj kao i raznovrsna europska kuhinja, a usluga osoblja dovedena je do zavidne razine.
Bar Trendy Sherlock nudi širok izbor koktela, vina, piva, šampanjaca i kava, a u baru možete pojesti pizze iz pećnice Mesquite. U ponudi su i razne salate, sendviči te druga lagana jela u kojima se uživa u elegantnoj i živahnoj atmosferi.

Više o hotelu možete pronaći na stranicama Park Plaza Sherlock Holmes