Probudite detektiva u sebi na matineji uz krimiće

Tijekom mjeseca svibnja udobno se smjestite u svoje naslonjače te probudite detektiva u sebi uz program Epic Drama. Pridružite nam se na epskom putovanju kroz razna razdoblja dok pratimo naše omiljene stručnjake za zločine.

Prisjetit ćemo se najčudesnijih otkrića iz istraga Williama Murdocha i njegova odanog tima, diviti se vrhunskim detektivskim vještinama gđice Marple, uživati u inovativnoj perspektivi Frankie Drake i njezine privatne detektivske agencije koju vode žene te uroniti u uzbudljive 1960-e u Velikoj Britaniji uz inspektore Endeavoura Morsea i Freda Thursdaya.

U svibnju vam donosimo uzbudljive kriminalističke serije koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka „Matineja uz krimiće“, cijeli dan svakog radnog dana, od ponedjeljka 2. svibnja u 06:00 sati samo na programu Epic Drama:

detektiv-murdoch

Detektiv Murdoch
Ponedjeljak, 2. svibnja u 13:00 sati
Toronto potresa kradljivac dragulja koji u trezore i sefove provaljuje iz podzemnih tunela. Svi se razbacuju svakakvim teorijama, no Murdoch razvija novu tehnologiju kojom planira uhvatiti lopova.

pustolovine-frankie-drake

Pustolovine Frankie Drake
Petak, 6. svibnja u 14:40 sati
Životi svih naših djevojaka su poljuljani: Frankien otac je živ ali u opasnosti, Trudy napušta DPD, Mary javno iznosi svoje mišljenje, a Floinoj novoj obitelji prijeti opasnost.

istrage-gospodjice-fisher

Istrage gospođice Fisher
Utorak, 10. svibnja u 15:20 sati
Phryne i Dot stižu u idilični vinograd gdje se brzo upuštaju u istraživanje sumnjive smrti, no neprijateljski raspoloženi mještani čine sve kako bi ih otjerali iz grada.

endeavour-mladi-morse

Endeavour – Mladi Morse
Četvrtak, 12. svibnja u 10:00 sati
Morse istražuje naizgled očitu prometnu nesreću u kojoj je pregažen oksfordski profesor.

Gđica Marple
Srijeda, 18. svibnja u 11:30 sati
Tommy i Tuppence posjećuju tetku u domu umirovljenika. Tuppence je zabrinuta zbog neobičnog ponašanja osoblja i stanara, a kada dozna za smrt tetke Ade, obraća se gđici Marple za pomoć.

detektiv-hjerson

Hjerson
Ponedjeljak, 23. svibnja u 21:00 sat
Na snimanju filma na Ålandu glumac je ubijen pravim mecima. Klara želi uključiti Hjersona u slučaj, no on je previše zauzet kopanjem po vlastitoj prošlosti, pa Klara sama preuzima slučaj.

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button