Ski amadé inovacije za vaše ovosezonsko skijanje i zimovanje

Online sustav ranih rezervacija, brojne pogodnosti uz „my Ski amadé Friends Club“, online prodaja karata i aplikacija „Ski amadé Guide“.

ski-amade-predstavljanje

Planirate li svoj odmor u novoj zimskoj sezoni u Ski amadéu, u jedno možete biti sigurni: ovdje gosti dobivaju najbolju moguću uslugu. I to čak i prije početka putovanja. Kupite svoje skijaške propusnice jednostavno, po povoljnim cijenama i fleksibilno u online trgovini karata uz online sustav ranog rezerviranja te uštedite novac.

Naime, čim ranije napravite rezervaciju, ostvarujete veću cjenovnu pogodnost u odnosu na fiksne cijene na šalteru za prodaju karata. Pored toga, klub prijatelja pod nazivom „my Ski amadé Friends Club“ donosi dodatne pogodnosti i posebne ponude za sve ljubitelje zimskih sportova.

ski-amade-predstavljanje-1

A s pomoću besplatne aplikaciju Ski amadé Guide možete unaprijed isplanirati svoj skijaški dan i zahvaljujući Friend Trackeru u svakom trenutku možete baciti oko na lokaciju svojih prijatelja i članova obitelji na stazama.

Online sustav ranih rezervacija: Rezervirajte ranije, skijajte povoljnije

Posebno atraktivnom cijenom bit će nagrađeni oni koji svoju skijašku propusnicu za nadolazeću sezonu rezerviraju ranije i online. A ovako funkcionira online sustav ranog rezerviranja: cijena koja se ponudi online može biti jeftinija od one na fizičkoj blagajni. Dodatna pogodnost je da na taj način izbjegavate i moguća čekanja u redovima na blagajnama na licu mjesta.

ski-amade-predstavljanje-2

Stoga, dok se skijaške propusnice i dalje mogu kupiti na šalterima za prodaju karata kao i obično po fiksnoj cijeni, za sve one koji rezerviraju online vrijedi sljedeće načelo: što ranije rezervirate, veća je šansa da ćete ostvariti bolju cijenu. Od prošle zimske sezone je online sustav ranog rezerviranja neizostavan dio Ski amadé booking procesa, čime Ski amadé izlazi u susret željama mnogih ljubitelja zimskih sportova za većom fleksibilnošću pri kupnji skijaških karata i propusnica. Najbolja cijena je ona cijena koja se nudi u online prodaji.

Gost pri kupnji može vidjeti cjenovnu prednost u odnosu na redovnu cijenu koja se ostvaruje na fizičkim blagajnama na licu mjesta. Online kupci stoga mogu biti sigurni da će u trenutku kupnje dobiti najjeftiniju skijašku propusnicu za odabrano razdoblje.

ski-amade-predstavljanje-3

A i obitelji imaju koristi od online sustava ranog rezerviranja, jer su upravo one te koje obično planiraju svoj odmor unaprijed. No, i dnevni gosti još uvijek imaju priliku ostvariti cjenovnu prednost kod kupnje na internetu. Naravno, za sustav fleksibilnih cijena postoji isto tako mogućnost otkazivanja kupnje.

Sve informacije o online sustavu ranih rezervacija, koji još jednom dokazuje kvalitetu usluge Ski amadéa, dostupne su na: www.skiamade.com/ticket

„my Ski amadé Friends Club“: brojne prednosti za prijatelje Ski amadéa

Dobrim prijateljima se rado zahvališ. Ski amadé veseli vjernost i odanost brojnih gostiju te im želi zahvaliti cool ponudama i brojnim pogodnostima. Osvrće se pritom svim gostima, a – i to je novost za nadolazeću sezonu – od sada i obiteljima.

Personalizirana KeyCard kartica za sve članove obitelji dostupna je pod nazivom FAMILY MEMBER CARD i nudi prednosti malim i velikim, ali i vrlo mladim i starijim gostima. I kako nikoga ne bismo isključili, naši novi prijatelji najveće austrijske skijaške zabave mogu se prijaviti u klub prijatelja pod nazivom „Ski amadé Friends Club“.

Ski amadé postoji više od 20 godina. Pet vrhunskih skijaških regija – Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig i Grossarltal – udružile su se kako bi stvorile najveći austrijski skijaški raj s naglaskom na pružanje najboljih usluga posjetiteljima i brojnih pogodnosti za skijaški odmor.

I to na čak 760 kilometara staza s 270 modernih liftova te s iznimnom raznolikošću doživljaja. Sve to sa samo jednom skijaškom propusnicom i bez dodanih plaćanja.

Članove kluba prijatelja „Ski amadé Friends Club“ očekuju sljedeće pogodnosti:
– Kupovni kuponi i usluge servisiranja i najma skija u 32 INTERSPORT Rent prodavaonice u Ski amadéu
– Besplatno spašavanje na stazi (iznimka: spašavanje helikopterom)
– Posebna ponuda za smještaj u kombinaciji sa skijaškim propusnicama
– Ponude doživljaja s popustom
– Članovi kluba dobivaju vlastitu Friends Card/Family Member Card koja služi kao skijaška propusnica i može se nadopunjavati
– Personalizirani pristup internetskoj prodavaonici karata Ski amadé
– Newsletter s aktualnim ponudama rane rezervacije ili last minute ponudama za skijaške propusnice, odmor i akcije koje nude partneri (renomirani brendovi kao što su Suunto, Komperdell, Martini, Atomic i mnogi drugi).
Uzgred, „my Ski amadé Friends Club“ nudi prednosti tijekom cijele godine, jer je Ski amadé za svoje prijatelje tu i ljeti – na primjer s kupovnim bonovima za INTERSPORT Rent u Ski amadéu.

Sve ekskluzivne ponude i mogućnost registracije potražite na: www.skiamade.com/my

Online prodaja ulaznica: Kupite svoju skijašku propusnicu online bez čekanja u redovima

Kroz online prodaju karata, Ski amadé nudi još više usluga za svoje goste. Tako je već posljednjih godina bilo moguće kupiti skijašku propusnicu online prije odlaska na odmor. Kombinacija online kupnje i dopunjavanja kartice KeyCard praktičan je način ulaska u zabavu na skijaškim padinama.

A ovako funkcionira online kupnja karata u svih pet regija Ski amadéa: Svi oni koji još nemaju skijašku propusnicu mogu je naručiti online i preuzeti na automatu za preuzimanje. Oni koji imaju KeyCard karticu od prošle godine, mogu je jednostavno nadopuniti online i ponovno koristiti kao skijašku propusnicu za nadolazeću sezonu.

A ako ste član kluba prijatelja Ski amadéa i imate karticu kluba prijatelja „my Ski amadé Friends Club“, svoju skijašku propusnicu možete učitati na tu karticu kluba. Dakle, umjesto čekanja u redu na blagajni, za vas vrijedi pravilo: zaputite se prema savršeno uređenim stazama i uživajte u spustovima. Uz uslugu online prodaje karata od Ski amadéa, dan proveden na skijanju postaje još opušteniji i jednostavniji. Uživajte na stazama i doživite nezaboravne skijaške trenutke.

Ski amadé usluga online kupnje karata je jednostavna, beskontaktna i time štedi eventualna čekanja na blagajnama. www.skiamade.com/ticket

„Ski amadé Guide App“: planiranje skijanja unaprijed

Aplikacija Ski amadé idealan je suputnik za vaš odmor na skijanju u Ski amadéu. S više od 500.000 preuzimanja i brojnim najboljim ocjenama, apsolutno je nešto što morate imati. Aplikacija nudi brojne funkcije za optimalno planiranje skijaškog dana.

Tako se možete savršeno pripremiti za dane na padinama prije početka zasluženog odmora. Važne informacije o liftovima, stazama, skijaškim odmaralištima i drugim ponudama u skijaškim područjima Ski amadé jasno su prikazane u interaktivnoj panorami.

Friend Tracker opcija pomaže u pronalasku prijatelja na fotorealističnim 3D kartama staza i zajedničkom osvajanju padina. Uz rutiranje u stvarnom vremenu, gost se može individualno kretati kroz skijalište u skladu sa svojim vještinama i interesima. Aplikacija pokazuje gostu najbolji put do raznih staza i atrakcija u skijaškim područjima.

Nakon uzbudljivog dana na padinama, stečena iskustva možete zabilježiti i sačuvati za budućnost u svom „osobnom dnevniku“ u aplikaciji. Tu su pohranjene sve informacije o vremenima skijanja, visinskoj razlici, najvećoj i prosječnoj brzini te prijeđenim kilometrima na stazama.

Tako možete navečer pregledati sve atrakcije svog skijaškog dana i pratiti napredak. I ono najbolje: aplikacija Ski amadé Guide je besplatno dostupna! Jednostavno je preuzmite i doživite nezaboravan skijaški odmor.

Uz dopuštenje: Saturn (sve fotografije)

Facebook Like Button