Idealan medeni mjesec prema tipu mladenaca

Višemjesečne pripreme i pažnja oko svakog detalja se isplatila. Vaše je vjenčanje proteklo u najboljem redu, ali i proletjelo u trenu.

Koliko god da je vjenčanje vesela prigoda, nerijetko sa sobom donosi i određenu dozu stresa pa se mladenci obično tek nakon što njihov poseban dan završi zaista mogu opustiti.
Trend bračnih putovanja, popularno zvanih „medeni mjesec“, odavno nije više rezerviran samo za poneke, pa tako mnogi parovi nakon vjenčanja odlaze na zasluženi odmor kako bi uplovili u bračne vode posvećeni jedno drugome.

Sydney

Za neke, idealan medeni mjesec onaj je tipično miran i romantičan, no ako je voditi se za onom „sto ljudi – sto ćudi“, mnogo je različitih načina kako novopečeni bračni par može provesti svoje prvo putovanje koje ipak najčešće uključuje let avionom do odabrane destinacije.

Ako dođete do destinacije odmorni i opušteni, zasigurno ćete i ostatak vašeg medenog mjeseca provesti na najbolji mogući način. Imajući na umu i slaveći različitost u ljudima pogledajte popis mogućih destinacija za vaše čarobno medeno putovanje koje možete posjetiti kako bi stvorili uspomene za cijeli život.

maldivi

Romantičari

Već spomenuti, klasičan tip mladenaca kojima idealno bračno putovanje uključuje more, pijesak, sunce i palme. Šetnja plažom i romantična večera uz svijeće čeka vas na Maldivima, jednoj od najljepših tropskih destinacija na svijetu.

Zemlja je to u kojoj ćete dušu i tijelo odmoriti od svih briga samo sa svojim partnerom. Iskustva romantičnih večera na plaži uz kapljicu dobrog vina, šampanjace ili koktela ostati će zauvijek u sijećanju.

nyc

L’amour glamour

Za one koji su spremni otići korak dalje s romantikom i prve bračne dane žele provesti u svečanoj haljini i smokingu, ispijajući pjenušac te plešući uz jazz u kakvom luksuznom restoranu, pravo mjesto za glamurozan medeni mjesec je New York, New York.

Dodatne čari glamuroznog šopinga u ovom velegradu ne trebamo posebno isticati, a vaše medeno bračno putovanje biti će na svakom koraku puno zanim,jivih iznenađenja koje donosi ovaj multikulturalni grad.

festival

Partijaneri

Ne moraju se svi parovi ulaskom u brak skrasiti. Zašto svoj medeni mjesec ne biste proveli partijajući? Vrlo vjerojatno imate listu domaćih festivala koje vjerno posjećujete godinama, no jedno od izdanja ponajvećeg glazbenog festivala na svijetu, popularne Ultre, u listopadu se održava u Santiagu, glavnom gradu Čilea.

Sigurni smo da ćete se složiti da je dobar party vrijedan odlaska na drugu stranu svijeta.

Ljubitelji prirode

Nekim parovima idealan medeni mjesec znači kompletnu izolaciju daleko od užurbane gradske vreve i svakodnevnih obaveza. Logorska vatra i okruženost netaknutom prirodom zvuči itekako primamljivo, osobito ako svoj šator postavite podno Nacionalnog parka Mount Cook (Aoraki) na Novom Zelandu.

hobbiton

Uz to, ukoliko vas s vašom boljom polovicom veže i ljubav prema znanstveno-fantastičnim filmovima, posjet setu snimanja trilogije Gospodar prstenova, popularan Hobbiton s kućicama u travi savršeno će se uklopiti u vaše putovanje.

dubai

Ovisnici o adrenalinu

Ako ste ovisnici o adrenalinu i medeni mjesec bez izazova i vratolomija vam zvuči dosadno, možda pjesma „Love is in the air“ govori dovoljno.

Dubai se među mnoštvom sadržaja koje nudi, ponosi i najdužim urbanim ziplineom na svijetu koji će vas u paru odvesti od vrha nebodera Amwaj towers do terase šoping centra Dubai Marina Mall, a za vrijeme vožnje, duže od jednog kilometra, možete postići brzinu čak do 80 kilometara na sat. Ništa ne zbližava par kao zajedničke avanture!

golden-gate

Instagrameri

Ako pripadate skupini kojoj je jedan od glavnih ciljeva putovanja fotografirati se pokraj najpoznatijih svjetskih atrakcija (za privatnu arhivu ili za objave na društvenim mrežama), na vama je težak izbor jer lokacija ima pregršt.

Bilo da vas zanima Burj Khalifa, trenutno najviša zgrada na svijetu, Opera House u dalekom Sydneyju ili pak možda kultni most Golden Gate u Kaliforniji, sigurni smo da ćete okinuti nezaboravne fotografije koje ćete jednog dana s ponosom i nostalgijom pokazivati svojim unucima.

Navedene destinacije dio su Emiratesove svjetske mreže do kojih možete doći letom sa samo jednim presjedanjem u Dubaiju

Uz dopuštenje: Media Val (sve fotografije)

Facebook Like Button