Izaberite svoj tepih po značajno nižim cijenama

U Tepih centrima diljem zemlje gotovo cjelokupan asortiman tepiha, tapisona i zavjesa sada je dostupan po značajno nižim cijenama.

Jesen je pravo vrijeme za uređenje interijera, priprema koje omogućuju da se hladniji zimski dani provedu u što ljepšoj i ugodnoj atmosferi. Željenu transformaciju doma ili poslovnog prostora najlakše je postići dodavanjem ili zamjenom onih detalja koji vizualno najviše oplemenjuju prostor.

tepih-centar-rasprodaja-05

Naravno, riječ je o tepisima i zavjesama, funkcionalnim ukrasima svakog interijera zbog kojih prostor zrači toplinom i udobnošću.

Najširi asortiman tepiha, tapisona i zavjesa u Hrvatskoj ima Tepih centar gdje je počela ‘Velika jesenska rasprodaja’ gotovo cjelokupnog asortimana.

Ovaj specijalizirani lanac, najpoznatiji po asortimanu vrhunskih tepiha i velikim brojem poslovica diljem zemlje, sada ima i značajnu količinu artikala koji su sniženi trajno, sve do isteka zaliha.

Tepih centar (2)

Naime, uloga tepiha u uređenju doma od velike je važnosti jer svojim oblicima, materijalima, načinima tkanja i bojama stvaraju efektne promjene te obogaćuju podne plohe.

Naglašavaju željene dijelove prostora i presudni su za formiranje konačnog ugođaja. Odabirom pravih boja i dizajna tepiha, u kombinaciji s pomno odabranim zavjesama, jednim potezom dom se osvježava i tako nastaje vaša vlastita savršena oaza mira.

tepih-centar-rasprodaja-04

Ljubitelji minimalističkog skandinavskog stila, često odabiru strojne tepihe koji dolaze u modernim plavkastima, zelenim, sivim i zemljanim tonovima.
Jedan od najpopularnijih modela unutar ponude ‘Tepih centra’ je belgijski tepih ‘Quartz’.
Krase ga mekana i udobna vlakna te moderan i minimalistički dizajn s iznimno gustim i sjajnim nitima koja čine njegovu efektnu rebrastu strukturu.

Tepih centar, tepih Sumatra_ 689 kn_s popustom  482,30 kn

Sve ljubitelje vrhunske kvalitete, oduševit će vječni klasici ručne izrade koji će trajati dugi niz godina. Orijentalni dizajn svojim specifičnim uzorcima i bojama pouzdano donosi dašak prošlosti i tradicije u svaki interijer.

tepih-centar-rasprodaja

Ručni rad uz pregršt boja komad je dekora s pričom i detalj koji će instantno prostor objediniti u smislenu cjelinu. Vrlo traženi model u ‘Tepih centru’ je tepih ‘MIR’ s početnom cijenom od 2.590,00 kuna sada snižen za 30% na 1.813,00 kuna, a u veličini 90 x 160 centimetara.

tepih-centar-rasprodaja-03

Osim središnjih prostorija doma ili poslovnog prostora, tepisima i tapisonima mogu se upotpuniti i hodnici te ostale pred-prostorije. Moderni i svijetli tapisoni osvježit će sve skrivene kutke s malo danjeg svijetla te im omogućiti maksimalan dojam vedrine.

Tapisoni su idealno rješenje i za skrivanje starih te istrošenih podova na povoljan, jednostavan i efektan način. Stručno osoblje ‘Tepih centra’ brzo prilagođava ih prema željenim dimenzijama jer se režu i rube po mjeri.

Tapison naziva ‘Jamaica’ s početnom cijenom od 99,90 kuna za metar kvadratni snižen je za čak 60% te je sada za njega potrebno izdvojiti samo 39,96 po četvornim metru.

tepih-centar-rasprodaja-02

Zavjese su jedan od rijetkih detalja doma kojim se u visini i prostranosti brzo i učinkovito mijenja cjelokupni dojam prostorije.

Zastori i zavjese nisu samo ukras prozora već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika. U ‘Tepih centru’ se šivaju po mjeri i često kombiniraju sa sve popularnijim dekorima, sada sniženim do 60%.

Tepih centar  zastori

Stoga, iskoristite veliku jesensku rasprodaju ‘Tepih centra’ s poslovnicama na lokacijama Zagreb, Split, Varaždin, Rijeka, Osijek, Zadar i Pula ili za više informacija posjetite web trgovinu na internetskoj stranici: www.shop.tepih-centar.hr

tepih-centar-rasprodaja-01

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)