Jednostavna riblja juha Kornat

Riblja juha pravi je specijalitet kojeg mnogi obožavaju, a poznati chef Stjepan Bistrički ovaj nas puta iznenađuju savršenim i jednostavnim receptom za finu riblju juhu koju ćete rado spravljati u svom domu.

Pogledajte ovaj recept za ukusnu juhu od ribe onako kako je rade Francuzi - Francuska riblja juha Bouillabaisse s plodovima mora

Sastojci za pripremu riblje juhe:
Luk 250g
Mrkva 200g
Maslinovo ulje 1dcl
Riba 500g
Sol
Papar

Priprema:
Povrće očistimo, narežemo na sitne kocke i dinstamo na maslinovom ulju. Kada povrće uvene zalijemo ribljim temeljcem ili vodom. Ribu očistimo i stavimo kuhati u juhu. Kada je riba gotova izvadimo je van, očistimo, juhu izmiksamo i procijedimo začinimo i vratimo meso ribe u juhu.

Dobar tek!

Facebook Like Button