Miva galerija vina organizator Moet Grand Day-a

Moët & Chandon Grand Day, u Hrvatskoj se održao prošli vikend na nekoliko lokacija od Dubrovnika do Lošinja, a posebno atraktivan program odvijao se upravo u predivnom Dubrovniku, gdje su uživale i voditeljice Tatjana Jurić i Iva Šulentić.

8 Tatjana Jurić i Iva Šulentić s prijateljicama Irenom i Mijom, Jasna Mohor iz Miva galerije vina

Dnevni dio programa, održao se na Banje Beach plaži uz posebno priređeni Moet ručak i kasnije vrhunskog DJ-a, te zabavni program uz more i pogled na Stari grad. Miva galerija vina, organizator Moet Grand Day-a priredili su posebno iznenađenje za svoje uzvanike koji su organiziranom vožnjom žičarom odveli na Srđ odakle se uz šampanjske mjehuriće uživalo u nezaboravnom pogledu na grad.

15 Moet žičara

Noćni dio proslave Moët & Chandon Grand Day-a nastavio se u nezaobilaznom noćnom klubu Revelin, gdje se uz atraktivan svjetski muzičko-scenski nastup i program, druženje nastavilo u posebnoj Moët & Chandon atmosferi, a klub Revelin je još jednom dokazao status najboljeg noćnog kluba u Hrvatskoj.

7 Moet Moment

Moët & Chandon slavi uzbuđenje života! Svake sekunde širom svijeta otvara se boca šampanjca, a Moët & Chandon zna da je svaka sekunda iskustvo, a svako iskustvo je #moetmoment.

Please drink responsibly/ Molimo vas konzumirajte odgovorno

10 Moet Grand Day ručak

Facebook Like Button