Norveški hoteli

Raznovrsna ponuda koja turista ostavlja na pravim hedonističkim mukama.

Norveška se etablirala kao vodeća zemlja kongresnog turizma, te nudi velik broj hotela oko centara većih gradova namijenjena poslovnim ljudima, njihovim sastancima i seminarima. U sklopu takvih hotela naći ćete svu potrebnu tehnološku i inu opremu, ali i dodatne sadržaje za opuštanje od poslovnih priča.

No to ne znači da se Norveška orijentirala na isključivo kongresni turizam. Naprotiv, u ovoj ćete bogatoj zemlji naći mnoštvo izbora – od moderno dizajniranih hotela, preko spa i wellness resorta i obiteljskih hotela na obroncima planina do neobičnih smještajnih jedinica načinjenih od leda!

Iako je Norveška jedna od najskupljih svjetskih destinacija, cijene hotelskih usluga ne odskaču značajnije od europskih susjeda. Zanimljivo je što ćete ovdje za vrijeme vikenda i praznika naići na niže cijene od uobičajenih, jer turistički djelatnici žele potaknuti domaće stanovništvo  na putovanje po zemlji i poticanje rasta ekonomije.

Ogroman broj velikih hotelskih lanaca koji se nalaze u ovoj zemlji također nude sezonske popuste, stoga je potrebno unaprijed rezervirati svoj smještaj, posebice ukoliko planirate putovanje u ovu zemlju za vrijeme ljetnih mjeseci.

5 wish preporuka:

HOTEL: Clarion
LOKACIJA: Stavanger (Ny Olavskleiv 8)
KONTAKT: Tel: +47 51 50 25 00, e-mail: cl.stavanger@choice.no

HOTEL:  Hanseatic
LOKACIJA: Bergen (Finnegården 2A )
KONTAKT: Tel: +47 55 30 48 00,  e-mail: hotellbooking@finnegaarden.no

HOTEL: Igloo
LOKACIJA: Alta (Sorrisniva 20 )
KONTAKT: Tel: +47 784 33378, e-mail: info@sorrisniva.no

HOTEL: Rica Nidelven
LOKACIJA: Trondheim ( Havnegt. 1-3)
KONTAKT: Tel: +47 73 56 80 00, e-mail: rica.nidelven.hotel@rica.no

HOTEL:  Voksenaasen
LOKACIJA: Oslo (Ullveien 4)
KONTAKT: Tel: +47 22 81 15 00, e-mail: hotell@voksenaasen.no

Pripremila: Linda Draškić Perak

Facebook Like Button