Sjajna ponuda avionskih karata Turkish Airlinesa

Avionske karte prema Istanbulu nikada povoljnije, Turkish Airlines ima savršenu ponudu za sve koji žele posjetiti ovu raskošnu destinaciju !

Doživite Istanbul, spoj grada vječne drevne ljepote i modernog života.

Doživite spoj zapadne i istočne kulturu kakvu još do sada niste vidjeli. Idilične ulice i čarobno lijepe bazare, gostoljubive i susretljive ljude, a o specijaliteti turske kuhinje teško da se mogu opisati u par riječi.

Veliki izbor raskošnih egzotičnih jela vaše nepce naprosto mora okusiti, a svaki specijalitet naprosto bude sva čula. Vjerujte zaljubit ćete se u kuhinju turskog podneblja.

image001

Letite iz Zagreba u Istanbul od 15. listopada 2018. do 31. ožujka 2019. po cijeni povratne avionske karte već od svega 129 Eura. Provjerite ponudu na web mjestu www.turkishairlines.com.
Period prodaje ovih izuzetno povoljnih karata počinje već od 24. rujna i traje do 15. listopada 2018.

Požurite, Istanbul Vas čeka!

Izdvojeno:

> Cijena povratne karte – od 129 Eura
> Period prodaje: 24.09.-15.10.2018.
> Period putovanja: 15.10.2018.- 31.03.2019.

Željeli ste oduvijek prošetati bajkovitim Istanbulom, upoznati tisućljetnu kulturu u kojoj se spajaju istočna i zapadna civilizacija svijeta.

Sada je pravo vrijeme da ostvarite svoje snove. Odletite na krilima Turkish Airlinesa, avio kompanije koja vam omogućava posjet povijesnoj prijestolnici u kojoj ćete uživati u čarobnom spoju gastronomije, bazara i kulturnih spomenika za pamćenje.

Turkish Airlines misli na Vas. Proširite svoj svijet.

turkish

Facebook Like Button