U uređenju interijera vladaju potpuno novi trendovi

Obzirom da smo svi u zadnje dvije godine puno više vremena provodili u kući ili stanu interijer smo počeli sagledati iz nove perspektive, gdje nam je udobnost postala puno više važna od dosadašnjih minimalističkih trendova uređenja doma.

krevet soba interijer tepih

Čak bi se mnogi mogli osvrnuti i na boje koje su u uređenju domova bile skoro pa minimalno zastupljene.
Novi trendovi i način života stvaraju nova promišljanja, tako se promijenio i stil uređenja doma.

interijer lusteri stol fotelje naslonjaci

Stvorila se potreba za maksimalnom udobnošću, potreba za novim postavom namještaja, važnim detaljima koji dom čine najljepšim mjestom na svijetu.

kuhinja stolovi kuhinje inetrijer

Namještaj, keramika, sanitarija i accessoire za dom, poput lustera u kojima se ogleda prostor, sada su u fokusu uređenje interijera, a bijelu, crnu ili sve nijanse sive boje zamjenjuju nove koloritne boje.

Ne trebamo niti posebno isticati da su se tapete vratile na velika vrata i postale novi ukras svakog doma.

interijer tapete rasvjeta kreveti

Udobni kutak za odmor oplemenite s krevetom od pletenog prirodnog pruća, stvarajte atmosferu topline i kontrasta s dekicama u boji, kombinirajte staro i novo :) Nađite novu svrhu starijim namještajem ili detaljima koji vas vesele.

interijer stan stolovi kreveti

Toplina drveta i prirodni materijali postaju dio uređenja doma u kojem se želimo osjećati udobno pa tako stolovi više nisu nužno skulpture već izgledaju poput nekoć praktičnih radnih stolova, a stolice poprimaju udobnost fotelja u koje se možemo ugodno zavaliti.

OVDJE možete pronaći savjete za Mini makeovere koji će osvježiti vaš dom

luster rasvjeta interijer ideje

Boje također zauzimaju svoju poziciju pa nam velika svjetska dizajnerska imena, poput Tom Dixona, predlažu unošenje jakih boja u kojima dominira kobaltno plava koja se kombinira izvrsnom s eventualno postojećim crnim ili bijelim komadima namještaja.

fotelja jastucici interijer naslonjaci

I fotelje i naslonjači dominiraju prostorom, a ponajviše u žarkim i otvorenim jakim bojama. Za sada se tirkizna i otvoreno plava pokazala kao najomiljenija boja za naslonjače koji se stavljaju kako u dnevni boravak tako i u spavaće sobe, hodnike ili kao izdvojeni kutak za čitanje i odmor.

fotelje cvijece vaza ideje interijer

Također je svoje mjesto zauzela i napokon se vratila, tamno crvena i boja cimeta te prirodno zelena koja unosi u prostor dodatnu toplinu i užitak boravka, kako u kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi tako i kupaonici.

spavaca soba boje interijer

Sve je postalo dozvoljeno, od kombiniranja metala s drvom, kristalnog lustera iznad kreveta u spavaćoj sobi sve do dubokih boja zidova u kombinaciji sa ludo šarenim dekor zavjesama.

Facebook Like Button