Brzi recept za savršenu ljetnu poslasticu

Nema ništa bolje nego osvježiti se hladnom i sočnom poslasticom, a sladoled je svakako delicija koju mnogi obožavaju.

U samo par poteza i s pravim sastojcima i vi se možete pretvoriti u vrsnog slastičara koji krije niz ukusnih kombinacija za zdrave sladolede.

Što je najbolje, ovako pripremljeni sladoledi mogu stajati u zamrzivaču i mjesec dana nakon što ih napravite tako da budu uvijek nadohvat ruke.
Zato slijedite naše prijedloge i pripremite nepce za ugodno iznenađenje.

ČOKO – BANANA SLADOLED S KIKIRIKI MASLACEM
Za sve ljubitelje čokolade, postoji i ova verzija u kojoj glavnu ulogu igraju kakao i banana, čiji će se okusi odlično sljubiti. Dodatnu notu daje kikiriki maslac, koji obogaćuje sladoled proteinima i daje mu izuzetnu kremoznost. Banane je prije pripreme najbolje oguliti i zamrznuti na najmanje 6 sati.

Sastojci za recept:

• 3 zamrznute banane
• ¼ žličice ekstrakta vanilije
• prstohvat soli
• 3 žlice kakao praha
• 2 žlice maslaca od kikirikija

Priprema recepta:

Povežite banane, ekstrakt vanilije, sol, kako prah i maslac od kikirikija u blenderu. Odaberite željeni program i blendajte s pulsiranjem od 5 do 6 minuta.