Crvena juha od bundeve, leće i zlatnog lana

Domaća i svježa crvena juha sa neodoljivim sastojcima bundeve, leće i lana.

Pojačani stres, prebrzi ritam života i manjak kretanja može opteretiti pravilan rad organizama. Stoga nam je uvijek potreban pravi recept koji će nam vratiti ravnotežu u hrani ali istovremeno i osvježiti naše tijelo.

Sastojci za recept
1 luk
1 šalica bundeve
2 režnja češnjaka
1 žlica maslinovog ulja
½ žličice soli
1 šalica crvene leće
5 šalica temeljca od povrća
2 jušne žlice sjemenki smeđeg lana te ostale sjemenke po želji

Priprema
Pirjate luk i češnjak na maslinovom ulju. Dodajte sol i bundevu te nakon njih leću i temeljac. Na laganoj vatri kuhajte 15 min. Mikserom usitnite sve sastojke u kremastu juhu te na kraju začinite sjemenkama zlatnog lana te ostalim sjemenkama po želji.

Uz dopuštenje: Ekozona