Vaš bungalov na tirkiznom moru: Maldivi – Four Seasons Landaa Giraavaru

Uronite u netaknute tropske ljepote udaljenog i osamljenog resorta Four Seasons Resort Maldives na otoku Landaa Giraavaru.

Resort Four Season Landaa Giraavaru, smješten na svh 18 hektara koliko je velik sveukupno otok Landaa Giraavaru,a pruža zapanjujuće rajsko utočište gdje luksuzna osama susreće divlju prirodnu ljepotu. Na otoku se nalazi jedinstvenih čak 102 predivno uređena bungalova i nekoliko ekstravagantnih vila na vodi koji su, svi redom, izrađeni u tradicionalnoj maldivskoj arhitekturi s kosim slamnatim krovovima pod 45 stupnjeva i koraljnim pregradama.

four-seasons-landaa-giraavaru-3

Svi bungalovi raskošno su opremljeni i namješteni kako bi gosti uživali u svakom trenutku opuštenosti, a vanjski dio pruža nezaboravnu udobnost i odmor uz besprijekornu uslugu. Svaka stambena jedinica je samodostatna i okružena je bujnom vegetacijom koja jamči potpunu privatnost. Kada je hrana u pitanju na raspolaganju su jela i delicije kuhinje vrhunske klase.

four-seasons-landaa-giraavaru-1

Slikovita vožnja avionom od zračne luke Malé, prikazuje vidljivim iz zraka ovaj zeleni koraljni otok bogat predivnim bijelim plažama koje su simbol idiličnog raspoloženja. Ovo utočište udaljeno je kilometrima od gradske vreve, a sofisticirani užitci kako na kopnu tako i u vodi pune svakog posjetitelja pozitivnom energijom.

four-seasons-landaa-giraavaru-2

Od aktivnosti ili užitaka na raspolaganju je savršena ayurvedska terapija u wellnessu, a od sportova jedrenje ili ronjenje u prekrasnom indijskom oceanu i netaknutim maldivskim lagunama. Upoznavanje s bogatim i raznolikim morskim životom ostavlja bez daha, u vodi ogromne raže, a na kopnu se posebno ističu utočišta za kornjače. Gostima je na raspolaganju i katamaran koji kruži i obilazi između nenaseljenih otočića i rajskih plaža, a gosti mogu posjetiti i udaljene otočne zajednice te susjedni sestrinski resort Kuda Huraa.

four-seasons-landaa-giraavaru-4

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially