Zimski odmor na Maldivima plijeni snove u hladnim danima

Jedno od najtraženijih svjetskih destinacija koje obara sve top liste za poželjan odmor svakako su Maldivi.

Pogledajte raskošni resort St. Regis Maldives Vommuli s vilama uz nebesko plavo more u kojoj bi svatko od nas poželio provesti nekoliko bezbrižnih dana na biserno bijelom pijesku ispod neba bez oblačka.

Poželite li svoj zimski odmor provesti u toplim krajevima bit ćete impresionirani St. Regis Maldives Vommuli Resortom koji se prostire na devet hektara bujnog tropskog okruženja na kojem je smješteno luksuznih sedamdeset sedam villa.

Svojom ljepotom unutarnjeg prostora, ali i vanjskim pogledom fascinira, razgledajmo ujedno i najveći apartman na Maldivima, koji je smješten točno iznad mora.

Kruna ovog dijela Maldiva, ali i svijeta svakako su netaknute bijele pješčane plaže, boćate lagune i blistavo tirkizna voda Indijskog oceana, a bosonogo hodanje po plaži san je svakoga tko želi potpuni iskonski odmor od svakodnevnog užurbanog načina života.. Veliki “House reef”, koraljni greben, okružuje otok i odvaja lagune od dubokih voda.

st-regis-maldivi-1

Resort je dizajniran s velikom brigom prema okolišu, s posebnim naglaskom na ekološki svjesnu estetiku i inovativni dizajn. Sve ville podijeljene su u četiri ekološke zone na prostor lagune, plaže, obale i bujne džungle.

Dragulj među villama

Osim veličanstvenih villa, John Jacob Astor Estate u ponudi ima i najveću maldivsku trosobnu villu smještenu točno iznad mora s površinom od impresivnih 1500m2. Gosti ovog luksuznog raja mogu koristiti uslugu “St. Regis Butler”, veliki tirkizni bazen, privatni fitness centar, mini kino, te tri privatna spa apartmana. U slučaju da gosti dolaze sa svojim osobljem postoje i dvije sobe za butlera i prateće osoblje.

Bezbrojne aktivnosti na Maldivima

St. Regis Maldives u Vommuli centru gostima s djecom nudi sadržaj za najmlađe pa je tu dječji klub i klub za tinejdžere, a za sve koji su uvijek aktivni postoji vrhunski opremljen fitnes centar, studio za yogu i meditaciju te teniski teren. Svaki gost ima mogućnost uživanja i u nezaboravnoj rekreaciji na ili ispod mora.

st-regis-maldivi-2

Na raspolaganju u St. Regis Boutiqueu, koji se prostire na dva kata, gosti mogu uživati u dućanima sa najnovijom modnom ponudom odjeće, a ukoliko se požele uljepšati tu su i saloni poput kozmetičkog ili frizerskog.

Najviše pažnje privlači na trećem katu Observatory Tower iz kojeg se pruža prekrasan pogled na ocean i spektakularnu džunglu.

St. Regis Maldives Vommuli Resort

Savršeni spa centar

Jedinstven među maldivskim spa centrima, smještenim iznad same vode, svakako je Iridium spa koji pruža besplatne osobne konzultacije ayurvedskog doktora, koji pojašnjava i predlaže drevna ajurvedska ljekovita učenja, a na raspolaganju su i akupunkturni stručnjaci. Spa nudi šest privatnih apartmana za tretmane parova, parnu sobu, saunu te najveći grijani bazen s morskom vodom i hidroterapijom Blue Hole bazen.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button