Minestrone ukusna slastica od kestena

Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, odaje nam neodoljivi tajni recept od kestena.

Cijenjena Ana Grgić, kao šefica kuhinje u hotelu Esplanada, svoju ljubav prema kuhanju ne krije, i stoga nam ovaj tjedan otkriva slatke tajne kestenastih jela. Ovaj recept trebate iskušati u svojoj kuhinji i osjetiti i raditi ih na način na koji to rade veliki kuhari.

OVDJE ćete pronaći još dva sjajna jela od kestena koje ćete obožavati u hladnim jesenskim danima

Cannelloni punjeni s kremom od kestena
Juha od kestena prava je mirisna jesenska poslastica

Recept za Minestrone od kestena

Sastojci za recept
10 dag čokolade
15 dag kestena
2 dcl sl.vrhnja
1 dag naranče

Priprema Minestronea od kestena
Rastopiti čokodu, dodati slatko vrhnje te ribanu koricu naranče.
Pustiti da prokuha, dodati kesten i pustiti da se kuha na laganoj vatri dok se umak ne reducira.
Poslužiti!

Tekst: Ana Grgić
Uz dopuštenje Esplanade Zagreb Hotel (sve fotografije)

Facebook Like Button