Tartar od tune s tartufima ala David Skoko

Jesen uvijek u nama budi snažnije kulinarske okuse i mirise, a kada se oni vežu za tartufe i ribu tunu onda želje za takvim specijalitetima ne manjka.

Ovaj nas je puta, jedan od najpopularnijih chefova u Hrvatskoj David Skoko, razveselio izvrsnim receptom za sve koji vole tunu i tartufe.

TARTAR OD TUNE S TARTUFOM

SASTOJCI (Za 4 osobe)
400 grama čistog odreska jadranske tune
4 žlice maslinovog ulja
Sol, papar po želji
2-3 kapi tabasca
50 grama zelenih kapara sitno sjeckanih
50 grama kapule sitno sjeckane

PRIPREMA TARTARA OD TUNE:
Odrezak tune izrezati na sitne kockice. Ostale sastojke pomiješati te servirati na podlozi od rikole. Na vrh naribati svježi tartuf.
Ovaj tartar od tune i tarfufa servirajte uz rashlađeno bijelo laganije vino, najbolje uz bijelu istarsku malvaziju!

Dobar tek želi Vam David Skoko!

Facebook Like Button