Krstarit ćemo luksuznom jahtom Freedom i otkrivati magične vizure Jadrana

Luksuzna jahta Freedom s 5 zvjezdica uskoro će biti naš domaćin na krstarenju najatraktivnijim akvatorijem Hrvatske.
Vodiči na ovoj bajkovitoj oazi morskog hedonizma bit će nam kapetan Ivan Rakuljić koji je odlučio ulazak u ljetnu sezonu plovidbe zajedno s novinarom i influencerom Vladom Šestanom, vlasnikom popularnog portala Travel Advisora, organizirati ovo krstarenje.

Veselimo se otkrivanju i upoznavanju s moćima i luksuzom ljepotice Freedom koja će nas pod budnim i iskusnim okom kapetana Ivana Rukljića voditi morskim putevima Jadrana.

Veliki svjetski putnik, koji godišnje proputuje brojne destinacije, novinar je i Influencer koji kroz svoja atraktivna putovanjima pruža mnoge informacije i zanimljivosti na svom portalu Travel Advisoru, a u ovoj sezoni 2021. zajedno s kapetanom Ivanom Rukljićem i odabranim novinarima iz regije plovit će sjajnom rutom za pamćenje.

Luksuzna jahta Freedom u vlasništvu je tvrtke Ivan Cruising d.o.o., a osnivač i ujedno kapetan Ivo sin je iznimno poznatog brodara Jure Rakuljića, koji glasi za jednog od najboljih u Hrvatskoj.

jahra freedom 5 zvijezdica

Ako volite malo drugačiji odmor, ako volite brodove, uživanje na suncu dok plovite morskom pučinom, odmoru u jacuzziju dok se pored vas nižu biseri Jadrana, dobroj zabavi, onda će vas zasigurno zanimati kako smo proveli nekoliko jedinstvenih dana ovoga lipnja na raskošno lijepoj jahti Freedom.

jahta FREEDOM Jacuzzi

Ovo je krstarenje i plovidba jedinstvena i po tome što su ovu jahtu do sada iznajmljivali isključivo inozemni gosti pa je tim više ova promocija sjajna prilika da se i naše tržište upozna s mogućnostima odmora koje pruža ova jahta s 5 zvjezdica..

jahta freedom 5 stars

Ipak je još zanimljivo otkriti da je prva tura plovidbe jahtom Freedom već rasprodana, a i dodatno je iznenađenje za sve zainteresirane da plovidba ove godine dolazi s 50% popusta za bajkoviti odmor na ovom plovilu koje osvaja svojom ljepotom i udobnošću.

soba kabina jahta FREEDOM

Motorna jahta Freedom opremljena je najmodernijom opremom, veličanstvenim putničkim sobama i kabinama kojih je 18 i koje mogu primiti do 36 gostiju, a o kojima se brine 8 članova posade.

kupaona kupaonica na jahti FREEDOM

Svaka kabina ima kupaonicu, potrebne kozmetičke preparate, klima uređaje, plazmu TV, bežični internet, sef, te suvremene protupožarne i sigurnosne instalacije.

dvokrevetna soba jahta FREEDOM Twin cabin

Dodatni, neizostavan luksuz za ovaj tip jahte, svako je tikovina i drvo mahagonija koje pruža dodatnu toplinu i udobnost plovidbe.

hrana na jahti FREEDOM Food service

Prostrani salon i lounge te restoran u kojem se nude vrhunski specijaliteti i birana vina dio su komfora u kojem će se svatko začas opustiti, a na najvišoj palubi je vanjska terasa s opremljenim sunčalištem od čak 250 m2.

restoran blagavaonica jahta FREEDOM

Karizmatična jahta Freedom prepuna je vrhunskih atributa koja će nam uz morski ambijent prelijepih predjela Jadrana donijeti novo iskustvo opuštanja, a koje ćemo vam uskoro prenijeti kroz svaki dan našeg krstarenja.

jahta FREEDOM Pool

Veselimo se plovidbi uz čarobne zalaske sunca, posebnom sjaju mjesečine na površini mora, noćima optočenih zvijezdama, plivanju u skrovitim uvalama s najčišćim morem…
Ovakav način odmora zasigurno pruža novi uvid u sva čuda morskog svijeta i stvara potpuno novo iskustvo.

Tekst: Diana Mikloš
Fotografije: uz dopuštenje tvrtke Ivan Cruising d.o.o.

Facebook Like Button