Kuhinje Europe

Zapečeni borlotti grah s čilijem

Savršeno fin ručak ili večera s grahom i čilijem i još k tome jednostavan za izradu ovaj recept vas neće ostaviti ravnodušnim kada ga izradite i isprobate.

Losos na grčki s palentom i finim salatama

Ovaj recept, za riblje meso lososa i zdravu palentu ili žgance, kao i većina recepata koje dijelim je jako jednostavan i zdrav.

Pileća prsa u umaku od naranče

Ako želite isprobati jednostavan i brz recept pileća prsa u umaku od naranče je prava stvar za vas.

Riblji paprikaš za sve koji vole domaću hranu

Studije za prehranu kažu da bi ribu trebalo jesti dva puta tjedno.

Hobotnica s umakom od rajčica, sirom i travama

Marčelo Petan vrhunski voditelj hrane i pića restorana Kaiser te Hotela Rogaška & ROI Spa podijelio je s nama recept za hobotnicu spravljenu s izvrsnim namirnicama koje ovo jelo čini izuzetno sočnim i ukusnim.

Marinirani svinjski odrezak na talijanski način

Zanimljiva ideja za proljetni meni s crvenim mesom, uz recept koji je preuzet iz Mediteranske kuhinje

Bledska kremšnita neodoljiva je slatka delicija čiji smo recept dobili na Bledu

Bledska ili blejska kremšnita ili Kremna Rezina je tipičan slovenski kolač izrađen od dva sloja lisnatog tijesta, fine kreme od jaja i tučenog šlaga.

Punjene okruglice od riže ukusne i tako lagane

Isprobajte tradicionalnu talijansku verziju “okruglice od riže na telefonu”

Pileća salata s tjesteninom

Volim ljeto ne samo zbog sunčanih dana godišnjeg odmora provedenih na plaži