Pastrva je iznimno fina riba, a ovaj recept za file od pastrve izuzetno je jednostavan za napraviti, a ujedno je prebogat finim slatkim okusima riječne ribe.
Tapenada je jedan od najpopularnijih vrlo ukusnih namaza od mirisnog bilja, inćuna, maslina i kapara koji paše uz gotovo sva jela.
U vrućim ljetnim danima, kad se poželimo osvježiti nekom hranom, prva nam je pomisao mirisna i sočna voćna salata, a ako hoćemo napraviti jednostavan detoks onda je voće opet zasigurno najbolji izbor za to.
Najpopularniji način za pripremu svježih jagoda su one prema receptu Romanov.
Prefina bazga bere su u proljeće, a svi koji su isprobali ovu ljekovitu biljku znaju i da je ona savršena u kulinarskim receptima.
Kada vas obuzme glad, a s vremenom ste na Vi ovaj recept za talijanski rižoto od vrganja, sireva i rukole pripremit ćete za svega nekoliko minuta, a zadovoljstvo okusom će biti potpuno.
Proljeće obiluje finim i nutritivno vrijednim šparogama pa ih treba iskoristiti za ukusnu sezonsku juhu.
Engleska je poznata po užitku popodnevnog odmora uz ispijanju finih čajeva, ali i najfinijih kava, uz koje se serviraju prhki keksi.
Tiramisu je desert i poslastica koja nam dolazi iz Italije, zemlje čiji stanovnici obožavaju kavu, mascarpone i još pokoju finu namirnicu koja je sastojak ovog nezaboravnog slatkog specijaliteta.
Artičoke su momentalno kraljice kuhinja te smo stoga odlučili predložiti vam recept za fino i ukusno jelo s tjesteninom i ovom divnom povrtnicom.