Kuhinje Europe

Riblji paprikaš za sve koji vole domaću hranu

Studije za prehranu kažu da bi ribu trebalo jesti dva puta tjedno.

Hobotnica s umakom od rajčica, sirom i travama

Marčelo Petan vrhunski voditelj hrane i pića restorana Kaiser te Hotela Rogaška & ROI Spa podijelio je s nama recept za hobotnicu

Sve što ste oduvijek htjeli saznati o pršutu

Pršut je u stvari na zraku sušen i dozrio mesni proizvod od cijelog svježeg svinjskog buta.

Kruh od banane gospođe Deb

Kruh od banane jedno je od mojih najomiljenijih deserata!

Marinirani svinjski odrezak na talijanski način

Zanimljiva ideja za proljetni meni s crvenim mesom, uz recept koji je preuzet iz Mediteranske kuhinje

Bledska kremšnita

Bledska kremšnita ili Kremna Rezina je tipičan slovenski kolač

Paprenjaci delicija blagdanskog stola

U ovom predblagdanskom raspoloženju donosimo fantastičan recept za parenjake

Kuhano vino za najbolji zimski ugođaj

Donosimo jednostavan recept za crno kuhano vino koji će oraspoložiti svakog pravog ljubitelja ovog zimskog napitka.

Punjene okruglice od riže ukusne i tako lagane

Isprobajte tradicionalnu talijansku verziju “okruglice od riže na telefonu”