Jednostavna za izradu, Tarator je netipična, tradicionalna bugarska hladna juha od jogurta i krastavaca.
Patlidžani su idealna namirnica jer kriju brojne zdravstvene dobrobiti, a mogu se pripremiti na bezbroj načina tako da odgovaraju svakome – od klasičnih pohanih, pečenih na roštilju, punjenih mesom i sirom, u musaki, kao pire ili čak čips, oduševit će i najmanje.
Šalša je našla svoje mjesto gotovo u svim kuhinjama svijeta, svi je jedu, pripremaju i vole. Šalša ili kako je neki izgovaraju salsa od rajčica, pomidora ili paradajza na svim je jezicima prepoznatljivo fina.
U vućim ljetnim danima najviše se veselimo osvježavajućim pićima poput recimo Espresso Martinia koji u svom okusu spaja dva najreprezentativnija pića Rusije i Italije – votku i kavu… osvježavajuća verzija omiljenog klasičnog koktela.
Na stolu se mora naći i nešto slatko pa predlažemo finu i laganu tortu od višanja koje su sada u jeku sazrijevanja.
Ako ste sofisticirani tip osobe, pokušajte pripremiti jednostavan i malen doručak koji oslikava raskošnu sliku bečke elegancije sa svakim gutljajem. Uz ovu bečku kavu servirajte dva fina bsikvitna kolačića i jutro će biti potpuno drugačije
Savršeni okusi sljubljeni u ovom receptu oduševiti će vaše nepce.
Na sasvim nov način možete uživati u klasičnoj talijanskoj uskršnjoj slastici “Colomba Pasquale” u svome domu!
Zamislite, skoro da nema slastičarnice koja u svojoj ponudi nema cheescake, jer je to naprosto jedna od najpoželjnijih slastica na svijetu.
Mnogi odrasli obožavaju hrenovke. Donosimo jednostavan recept koji će unijeti miris užitka u vaše domove.