Kuhinje Europe

Visoke temperature i dolazak dužeg ljetnog odmora izazivaju želju za finim osvježavajućim koktelima

Chef Stjepan Bistrički predstavlja, kao šećer na kraju svakog jela, lagani sorbetto od malina i ruže koji možete pripremiti i u vlastitom domu.

Najčešća greška prilikom pripremanja pilećih prsa je predugačka obrada koja isušuje meso.

Pogledajte kako jednostavno pripremiti talijanski ragu od kobasica i palente ili kako je još u našim krajevima negdje zovu ragu sa žgancima.

Crveno meso u kombinaciji s dobrom šalšom vraća snagu u danima kada nam treba više energije.

Ovaj recept sam dobila od mamine prijateljice.

Jagode prepune vitamina omiljeno su voće pogotovo kada su dio nekog finog deserta.

Iznenadite svoje nepce ovim finim i brzo pripremljenim jelom od lososa koji donosi bogatstvo okusa i osvježenja u svakodnevni jelovnik.

Salata Caprese, omiljeno jelo Talijana, može biti hladno predjelo, glavno jelo ili pak savršen nutricionistički obrok kada u njega ubacimo dimljeni sir tofu.

Tuna marinirana u origanu sa spiraliziranim povrćem sotiranim na maslacu i prženim batatom toliko je sočan obrok da ćete ga poželjeti radi iznova i iznova.

Svi volimo ukusno jesti, ponekad je pripremiti malo napornije.

Savršeno fin ručak ili večera s grahom i čilijem i još k tome jednostavan za izradu ovaj recept vas neće ostaviti ravnodušnim kada ga izradite i isprobate.