Kuhinje Europe

Šalša

Šalša se može koristiti kao umak za tjesteninu, kao dodatak drugim umacima kojima je temelj rajčica (primjerice bolonjez), za variva, gulaše…

Focaccia s cherry rajčicom

Mirisna pogača, čiji nam je tradicionalni talijanski recept

Gin Mare – Okusi Mediterana

Smještena uz La Costa Dorada ili ˝Golden Coast˝ destilerija obitelji Giro počela je proizvodnju gina 1940 g, zajedno sa drugim vinima i alkoholnim pićima

Pita od tikvica sa svježim biljem

Naša blogerica Katarina volim isprobavati nove recepte uz uvjet da moraju biti zdravi te priprema jela mora trajati manje od 45 minuta.

Recept za čuvenu niskokaloričnu proteinsku pizzu

Potrebno je izbaciti suvišne kalorije te povećati sadržaj vlakna, kako bi i najkaloričnija hrana bila nutritivno zdrava.

Chef Stjepan Bistrički i restoran Apetit City časte nas morskim receptima

Morska gastro rapsodija nalazi se i na kopnu Hrvatske, a to je rado posjećen restoran Apetiti City Zagreb kojeg cijene i posjećuju mnogobrojni ljubitelji ukusne hrane i dobre vinske karte.

Kokteli koje ćete obožavati ovo ljeto

Visoke temperature i dolazak dužeg ljetnog odmora izazivaju želju za finim osvježavajućim koktelima

Punjene lignje s kozicama, krakovima i mozzarellom

Kaiser je jedan od deset najboljih slovenskih restorana, koji se nalazi u prekrasnom zelenom okruženju

Sorbetto od malina i ruže

Chef Stjepan Bistrički predstavljaju kao šećer na kraju svakog jela lagani sorbetto od malina i ruže

Ljubavno jelo za čarobno Valentinovo

Dani zaljubljenosti i ljubavi su pred nama.