Kuhinje Europe

Isprobajte dva recepta molekularne gastronomije Marina Rendića

Isprobajte dva recepta hrvatskog chefa i istaknutog predstavnika molekularne gastronomije Marina Rendića.

Frangipane tart sa svježim smokvama

Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov.

Brzi recept za savršenu ljetnu poslasticu

Nema ništa bolje nego osvježiti se hladnom i sočnom poslasticom, a sladoled je svakako delicija koju mnogi obožavaju.

Osvježavajući smoothie bowl na grčki način

Napravite pravo ljetno osvježenje od sočnog voća i grčkog jogurta!
Ukusan, kremasti, sočan i savršen dodatak svakom ljetnom jelu i slastici – bez šećera i bez laktoze grčki je tip jogurta bez laktoze!

Pasta alla Sicilia

Ne znate što bi ste kuhali a željni ste isprobati nešto novo? Chef Zoran Ožegović za vas ima pravi recept.

Idealni kokteli za pijuckanje i opuštanje u ljetnim večerima

Pjenušci Grasecco i Francesca sjajan su aperitiv u vrućim ljetnim noćima, a njihov osvježavajući karakter do izražaja dolazi i u koktelima koje trendseteri jednostavno ne propuštaju.

Osvježavajući koktel od lubenice za vaše opušteno popodne

Visoke temperature najavljuju dugo toplo ljeto koje zove na opuštanje i uživanje u finim osvježavajućim koktelima, a ako se tu još nađe omiljeno društvo prijatelja onda ćemo se svi složiti da su kokteli najpoželjnija varijanta.

Recikliranje hrane postaje novi trend

Novi je trend u svijetu koji prihvaćaju mnogi da hranu koja je prehrambeni otpad možemo opet iskoristiti za jela.

Čokoladni mousse s kavom

Kako je kava nezaobilazan napitak današnjice odabrali smo recept za prave sladokusce

Ljetne palačinke sa špinatom i borovnicama

Svakodnevne vrućine i topli dani zahtijevaju promijenjeni i laganiji način prehrane, a ove ljetne palačinke idealne su upravo za takve dane.