Kuhinje Europe

Lukavi hotdog Polidog

Mnogi odrasli obožavaju hrenovke. Donosimo jednostavan recept koji će unijeti miris užitka u vaše domove.

Najfiniji Hot dog Polidog Cheesy

Za sve u obitelji koji vole hrenovke i sir u kombinaciji, donosimo sjajan recept za hot dog upravo sa ovim omiljenim namirnicama.

Recept za pečene hrenovke Polidog Šampion

Kada vam se žuri, a gladni trbuščići žele svoj obrok odmha i sada, onda posegnite za ovim receptom koji će ih oduševiti.

Najpoznatija francuska božićna jela

Uskoro nam se približavaju božićni i novogodišnji blagdani, vrijeme kada se pripremaju raznovrsne slasne delicije u svijetu, a mi ćemo u ovom tekstu pažnju posvetiti najpoznatijim tradicionalnim jelima

Domaći Digestive keksi koje obožavamo

Ukusne McVities Digestive kekse od sada možete pripremiti i sami! Provjerite ovaj jednostavan recept i bacite se na pripremu!

U hladnim danima savršene su čokoladne rum kocke

Jednostavan kolač koji bi vas mogao oduševiti! Provjerite naš slatki recept za aromatične i sočne, čokoladne kocke s rumom!

Mousse od čokolade i Leffe piva

Da li možete zamisliti ukusan mousse od čokolade obogaćen s tamnim belgijskim ale pivom koje je bogato aromom pržene kave, vanilije, klinčića i sušenog voća s blago slatkim okusom

Za sve koji obožavaju nove okuse Leffe brownie torta

Nadamo se da ćete uživati u ovoj posebnoj kombinaciji piva i čokolade, a nudimo vam ekskluzivno recept za Leffe Brownie tortu koja će biti specijalan užitak na vašim nepcima.

Nodoljiv specijalitet Užička komplet lepinja

Poznata i kao „lepinja sa sve“ koja je, ako je vjerovati pričama mještana grada Užica u zapadnoj Srbiji bila neizostavan obrok ondašnjih majstora

Šalša nezaobilazan umak u svakoj kuhinji

Šalša je našla svoje mjesto gotovo u svim kuhinjama svijeta, svi je jedu, pripremaju i vole. Šalša ili kako je neki izgovaraju salsa od rajčica, pomidora ili paradajza na svim je jezicima prepoznatljivo fina.

Može se pripremiti kao temeljni umak u koji se dodaju i drugi sastojci povrća, a mi vam donosimo bazični tradicionalni recept koji možete koristiti kao umak za tjesteninu, ili kao dodatak drugim umacima, primjerice za opće obožavani bolonjez, za variva, gulaše. Ovako pripremljenu šalšu možete pohraniti i kao zimnicu i u svakom trenutku posegnuti za umakom koji će usavršiti svako jelo