U svom domu pripremite pravi domaći umak od oraha koji će vas očarati svojom sočnošću, a jelima dati posebno fin okus.
Ovaj recept, za izvrstan i sočan sendvič, dolazi nam iz Engleske, a obožava ga za svoje goste pripremati chef Adam Smith.
Slastica kruške Helene ili Kruške lijepe Helene tradicionalni je biser Francuske kuhinje.
Ako volite jednostavna i ukusna jela iz mora, pripremite ribu i isprobajte ovaj recept s oslićem koji će vam postati jedno od omiljenih jela.
Jedinstvena tekstura, bogat okus i zanimljiva povijest kamenica, još od antičkih vremena pa sve do danas, svrstava ih u hvaljenu deliciju kojoj je teško odoljeti.
Jednostavan recept za savršen brzi ručak ili laganu večeru salata je s tunjevinom.
Za sve koji već žive po principu zero weste donosimo izuzetno fin recept za vegansku salatu od dinje prema konceptu nagrađivanog chefa Paula Ivića.
Riba i riblji specijaliteti od orade, sočnog brancina i tune te razni plodovi mora poput omiljenih škampi i školjaka poželjni su dio ljetne trpeze, a ovih šest izvrsnih recepata vrlo ćete rado pripremati.
Uz svega dva sastojka možete pripremiti osvježavajući desertod dinje, nemasni i bez šećera ovo je sorbet koji zadovoljava i najzahtjevnije gurmane, a možemo ga jesti bez imalo grižnje savjesti obzirom da ne deblja.
Ovo je sjajan mali ljetni vodič za sve praktične gurmane i one koji to tek žele postati! Tradicionalna sezona proslava, roštilja i piknika tipična za ovo doba godine ukusnija je nego ikada prije!