Worcestershire umak omiljeni je dodatak mnogim receptima, daje jelima specifičan “umami” (slak/kiseli okus) okus, a sastojak je koji daje nevjerojatno fin okus mnogim jelima!
Pršut je u stvari na zraku sušen i dozrio mesni proizvod od cijelog svježeg svinjskog buta, a velika većina ljudi teško mu može odoljeti.
Dan zaljubljenih i ljubavi, čarobno Valentinovo, je pred nama. Pripremite voljenoj osobi rižoto za pamćenje i odvedite je na gastronomsko ljubavno putovano
Ako ste do sada imali problema s pripremanjem ribe, jer vam je često bila presuha motivirajte se i uvidjet ćete kako je pripremanje ribe brže i jednostavnije od ostale vrste mesa.
Donosimo vam odličan tradicionalni recept za obožavani grah iz toskanske kuhinje koji će vas oduševiti. Kako grah, omiljenu zimsku namirnicu mnogih, pripremaju susjedi nam talijeni pročitajte i napravite i sami.
Svježa krema kako bi u prijevodi najkraće mogli opisati Creme Fraiche, sjajan je dodatak različitim jelima i desertima.
Ukusni, mirisni i sočni kolači od jabuka i badema jedno su od remek djela poznate kuharice Marry Berry koji.
Mille feuille poznati je francuski klasik među slasticama, a možete ga osim s jagodama raditi i s nekim drugim voćem.
Postanite pizza majstor u svom domu.
Duck a l’Orange ili prevedeno patka s narančom znamenito je jelo francuskih majstora kuhinje za ljubitelje klasike.