Kuhinje Europe

Savršen recept za vraćanje energije: crveno meso i šalša

Crveno meso u kombinaciji s dobrom šalšom vraća snagu u danima kada nam treba više energije.

Slatke košarice s jagodama

Jagode prepune vitamina omiljeno su voće pogotovo kada su dio nekog finog deserta.

Losos za gurmane i hedoniste

Marčelo Petan, voditelj hrane i pića Hotela Rogaška & ROI Spa i restorana Kaiser, podijelio je s nama recept za filet lososa s pireom od graška

Tofu u Caprese salati slastan je brzi nutricionistički obrok

Salata Caprese, omiljeno jelo Talijana, može biti hladno predjelo, glavno jelo ili pak savršen nutricionistički obrok kada u njega ubacimo dimljeni sir tofu.

Marinirana tuna sa spiraliziranim povrćem i batatom

Tuna marinirana u origanu sa spiraliziranim povrćem sotiranim na maslacu i prženim batatom.

Jaffa cvjetne žele kapljice

Svi volimo ukusno jesti, ponekad je pripremiti malo napornije.

Zapečeni borlotti grah s čilijem

Savršeno fin ručak ili večera s grahom i čilijem i još k tome jednostavan za izradu ovaj recept vas neće ostaviti ravnodušnim kada ga izradite i isprobate.

Cvijetovi bazge u tempuri

Tempura je poznati specijalitet japanske kuhinje pa zato za one koji vole fine japanske delicije donosimo recept

Losos na grčki s palentom

Ovaj recept kao i većina recepata koje dijelim je jako jednostavan i zdrav.