Kuhinje Europe

Losos za gurmane i hedoniste

Marčelo Petan, voditelj hrane i pića Hotela Rogaška & ROI Spa i restorana Kaiser, podijelio je s nama recept za filet lososa s pireom od graška

Caprese salata od dimljenog tofua

Salata caprese, omiljeno jelo Talijana, može biti hladno predjelo, glavno jelo ili pak savršen nutricionistički obrok.

Marinirana tuna sa spiraliziranim povrćem i batatom

Tuna marinirana u origanu sa spiraliziranim povrćem sotiranim na maslacu i prženim batatom.

Jaffa cvjetne žele kapljice

Svi volimo ukusno jesti, ponekad je pripremiti malo napornije.

Zapečeni borlotti grah s čilijem

Savršeno fin ručak ili večera s grahom i čilijem i još k tome jednostavan za izradu ovaj recept vas neće ostaviti ravnodušnim kada ga izradite i isprobate.

Cvijetovi bazge u tempuri

Tempura je poznati specijalitet japanske kuhinje pa zato za one koji vole fine japanske delicije donosimo recept

Losos na grčki s palentom

Ovaj recept kao i većina recepata koje dijelim je jako jednostavan i zdrav.

Rateški krapi od svježeg sira

Donosimo originalan recept za tradicionalno slovensko jelo – Rateški krapi od svježeg sira.

Riblji paprikaš za sve koji vole domaću hranu

Studije za prehranu kažu da bi ribu trebalo jesti dva puta tjedno.