Uživanje u domaćim kolačima, pitama ili savijačama bit će još ukusnije ako su napravljene od organskih i cjelovitih sastojaka, a neizostavni deserti zaslađeni zdravim sladilima.
Ivan Temšić otkrio nam je recept za savršenu focacciu, a ispričao nam je i zašto se jaja Benedict nazivaju kraljevskim doručkom.
Zdravlje je svima na prvom mjestu, a riba poput tune, slanutak i rajčica zasigurno čine obrok prepun nutritivnih vrijednosti.
Pobjednik jedne od najpoznatijih hrvatskih kulinarskih emisija, student i strastveni ljubitelj kuhanja, Ivan Temšić, otkrio nam je svoj recept za pripremu najsočnijeg kolača od limuna – takozvanog Gâteau au citrona.
Ovaj recept za frikadele ili kako ih mi još zovemo faširani šnicli ili mesne polpete, ovaj puta nam dolazi iz Belgije mada su frikadele izvorno dansko jelo.
Ovaj recept za popečke od tikvica, ukusne pancete i sira izvrstan je za sve koji žele ukusan te brzo i jednostavno pripremljen obrok.
Mrkva je uvijek dobrodošla u ljetnim mjesecima zbog A vitamina i beta karotena, a tuna stoga jer je riba nutritivno vrlo bogata pa će vam i ovaj recept za popečke biti vrlo interesantan.. Tuna je sjajan izvor vrlo kvalitetnih proteina, minerala i vitamina B kompleksa, a poznata je i po izvoru esencijalnih omega-3 masnih kiselina.
Ove domaće mirisne buhtle pripremite prema jednostavnom receptu chefa Saše Polojca, koji je majstor za tradicionalne poslastice.
Ove slasne domaće buhtle s kardamomom u Švedskoj se tradicionalno jedu na pokladni utorak, ili debeli utorak kako ga zovu u Skandinaviji, ali se zbog velike popularnosti u novije vrijeme mogu naći u brojnim pekarnicama tijekom cijele godine.
U ovom predblagdanskom raspoloženju donosimo fantastičan recept za božićne kolačiće, domaće paprenjake