Kuhinje Europe

Focaccia s cherry rajčicom

Mirisna pogača Focaccia, radi se prema tradicionalnom talijanskom receptu, a najčešće u ljetnim mjesecima, jer je jednostavna za pripravljanje, a savršena je kao fina večera uz čašu vina.

Ljeto je vrijeme za besprijekorna pića s ginom

Smještena uz La Costa Dorada ili ˝Golden Coast˝ destilerija obitelji Giro počela je proizvodnju gina 1940 g, zajedno sa drugim vinima i alkoholnim pićima

Recept za čuvenu niskokaloričnu proteinsku pizzu

Potrebno je izbaciti suvišne kalorije te povećati sadržaj vlakna, kako bi i najkaloričnija hrana bila nutritivno zdrava.

Chef Stjepan Bistrički i restoran Apetit City časte nas morskim receptima

Morska gastro rapsodija nalazi se i na kopnu Hrvatske, a to je rado posjećen restoran Apetiti City Zagreb kojeg cijene i posjećuju mnogobrojni ljubitelji ukusne hrane i dobre vinske karte.

Kokteli koje ćete obožavati ovo ljeto

Visoke temperature i dolazak dužeg ljetnog odmora izazivaju želju za finim osvježavajućim koktelima

Sorbetto od malina i ruže

Chef Stjepan Bistrički predstavljaju kao šećer na kraju svakog jela lagani sorbetto od malina i ruže

Pašteta od pilećih jetrica

Jedna od najjednostavnih pašteta za napraviti

Pripremite sočna pileća prsa

Najčešća greška prilikom pripremanja pilećih prsa je predugačka obrada koja isušuje meso.

Tradicionalni Kocovi krapi

Okusite tradicionalno i vrlo popularno jelo Slovenije, izvrsne Kocove krape

Savršen recept za vraćanje energije: crveno meso i šalša

Crveno meso u kombinaciji s dobrom šalšom vraća snagu u danima kada nam treba više energije.