Kuhinje Europe

Grčki složenac savršeno je vegetarijansko jelo

Ovaj recept za grčki složenac podjednako će razveseliti i vegetarijance i one koji vole laganu kuhinju u bilo u vruće ljetne dane ili kada žele osvježenje na tanjuru.

Široki makaroni s tunom i umakom od badema

U svakoj kuhinji tjestenina je najomiljenija podloga za različite recepte stoga vam donosimo briljantno jelo s tunom i širokim makaronima

Flan od tunjevine i endivije

Savršen recept za međuobrok, doručak ili večeru. Hranjiva tuna i salata koja osvježava zajedno čine savršenu harmoniju okusa.

Ovaj kolač nije bilo koji kolač s jagodama

Njemački kolač s jagodama ubraja se među najfinije specijalitete sjeverne kuhinje.

Salata s kozjim sirom, rikolom, smokvama i pršutom

Današnji recept za salatu je inspiriran mojom omiljenom salatom od kozjeg sira.

Šnenokle na pudingu

Zaboravljeno jelo iz djetinjstva uvijek je dobrodošlo

Zapečena tjestenina s piletinom idealan ručak u zadnji čas

Sočna kuhana piletina zapečena u pećnici s tjesteninom brzo se priprema i kao stvorena je za ručak u zadnji čas.

Kula od jagoda i rabarbare

Savršen desert, spoj slatke jagoge i pomalo ljutkaste rabarbare čine fantastičnu simfoniju za svačije nepce.

Zapečene rajčice

Rajčice su uvijek dobro došle kao prilog glavnom jelu jer snažno poboljšavaju okus i miris svakog obroka.

Jagode i čokolada

Čarobni spoj jagode i čokolade diže užitke okusa u nove visine.